Ησαΐας Ματιάμπα: Έχει τύχει να με βρίσουν λόγω χρώματος (Video)

Για τον φυλετικό ρατσισμό που έχει βιώσει στην Ελλάδα, το παιδί του και τη σχέση του με τον Μύρωνα Στρατή μίλησε, μεταξύ άλλων ο γνωστός τραγουδιστής.

«Έχω βιώσει πάρα πολλές άσχημες καταστάσεις. Συμβαίνει και τώρα, περπατάς και αλλάζουν πεζοδρόμιο, εκεί το απογευματάκι, λες και θα τους κάνεις κάτι. Έχει τύχει να με βρίσει στο αμάξι κάποιος λόγω χρώματος και όταν με είδε, «αχ συγγνώμη Ησαΐα, είσαι δικός μας εσύ». Δεν είναι ωραίο να δουλεύουν άνθρωποι στα φανάρια και να τους συμπεριφέρονται

λες και είναι σκουπίδια», περιέγραψε ο Ησαΐας Ματιάμπα στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

«Από το γυμνάσιο έλεγα ότι θέλω να γίνω πατέρας»

«Από τη στιγμή που έγινα μπαμπάς έχουν αλλάξει πολλά μέσα μου και αντιμετωπίζω τα πράγματα διαφορετικά και στη δουλειά και στην προσωπική μου ζωή. Ασχολούμαι πολύ με το παιδί, εκτός από τον θηλασμό. Μασάζ του κάνω από τη μέρα που γεννήθηκε», είπε ο Ησαΐας Ματιάμπα και ανέφερε: «Ήμουν από αυτούς που από το γυμνάσιο έλεγα ότι θέλω να γίνω πατέρας».

«Ο Μύρωνας δεν είναι κολλητός μου»

Ο τραγουδιστής μίλησε για το YFSF και για το τέλος της συνεργασίας του με τον Μύρωνα Στρατή.

«Με τον Μύρωνα Στρατή αποφασίσαμε ότι δεν μπορεί να προχωρήσει παραπάνω αυτή η συνεργασία γιατί δεν είχαμε να δώσουμε κάτι διαφορετικό. Ήμασταν 5 χρόνια μαζί. Δεν είναι κολλητός μου ο Μύρωνας Στρατής. Παρόλο που είμαστε πάρα πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες, πάνω στη σκηνή συμπλήρωνε ο ένας τον άλλον. Κάναμε παρέα στο πλαίσιο της δουλειάς. Ποτέ δε λέω ποτέ σε καμία συνεργασία που να μπορεί να δώσει κάτι», είπε ο Ησαΐας Ματιάμπα.

Ιταλία: Ο ρατσισμός σκότωσε μαύρο πρώην παίκτη της Μίλαν

Μελέτη σε Λατινοπούλου: «Κάτι τύπισσες σαν εσένα ενοχλούν» – Πυρά και από Μπάρκα, Τρίγγου (photos)

Μπάχαλο στο Μπάκιγχαμ: Έγγραφα αποκαλύπτουν ρατσιστικές πρακτικές

Keywords
Τυχαία Θέματα