Ηρώ Καριοφύλλη: «Θυμάμαι δυο υπουργούς που σήκωσαν το τηλέφωνο και ζήτησαν να με απολύσουν» (Video)

Τα πιο χαρακτηριστικά σκηνικά που της έχουν μείνει στη μνήμη από τη μακρόχρονη πορεία της στο αστυνομικό ρεπορτάζ περιέγραψε η Ηρώ Καριοφύλλη μιλώντας στην εκπομπή «Στιγμές» του One Channel και τον Μάνο Νιφλή, σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της.

«Το 1993 ήμασταν στον ΣΚΑΪ, στο ΣΕΦ, όπου ήταν το γραφείο του ιδιοκτήτη, του Γιάννη Αλαφούζου. Είχαν πιάσει φωτιά κάποια γραφεία στο κέντρο

της Αθήνας και μου είπαν ότι έπρεπε να πάω εκεί. Τους λέω: δεν έχουμε συνεργείο. Μου λένε: “βρες τρόπο να πας και θα βρεις το συνεργείο εκεί“. Μπήκα στο ασανσέρ και μονολογούσα “θέλετε και τηλεόραση, συνεργεία δεν έχετε”. Και ακούω μια φωνή από πίσω μου να μου λέει: Ηρώ, γιατί τα ‘χεις πάρει, τι έγινε; Του εξήγησα και μου λέει: θα σε πάω εγώ. Κατεβαίνω και βλέπω μια Porsche κόκκινη. Ντρεπόμουν να κατέβω, του ζήτησα να πάει λίγο παρακάτω. Κουδούνια θα μου κρεμούσαν» αφηγήθηκε αρχικά η δημοσιογράφος του Alpha.

«Θυμάμαι τον Χρήστο Παπουτσή και τον Νίκο Δένδια για την αξία και την πρωτοποριακή τους σκέψη. Για άλλους λόγους θυμάμαι δύο υπουργούς, που σήκωσαν το τηλέφωνο και ζήτησαν να με απολύσουν. Αυτή η αλαζονεία των πολιτικών, ρε παιδί μου… δεν ζουν μαζί μας αυτοί οι άνθρωποι, δεν έχουν καμία σχέση με τη δική μας καθημερινότητα, πώς είναι να τελειώνει ο μισθός σου από τις 15 του μήνα», περιγράφει σε άλλο σημείο.

Διαβάστε επίσης:

Αντώνης Κανάκης για Τέμπη: «Δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε σατιρική εκπομπή»

Πρωτιά τηλεθέασης… dolby stereo για τον «Εκατομμυριούχο» το Σαββατοκύριακο (22,23/2)

Mega: «Οδηγός» στην κούρσα τηλεθέασης και το Σαββατοκύριακο

Keywords
Τυχαία Θέματα