Ιρίνα Αμπράμοβιτς: Κρυμμένη και τρομοκρατημένη στη βίλα της

Κλεισμένη στην πολυτελή της έπαυλη, αξίας 500 εκατομμύρια λιρών, κρύβεται η πρώην σύζυγος του Ρόμαν Αμπράμοβιτς μετά τις αυστηρές κυρώσεις στον Ρώσο ολιγάρχη για τις στενές του σχέσεις με το καθεστώς Πούτιν.

Η 54χρονη πρώην αεροσυνοδός ζει τον απόλυτο φόβο μην χάσει την περιουσία της, που προήλθε από το διαζύγιό της με τον Ρώσο δισεκατομμυριούχο, όπως αποκάλυψε ένας από τους πρώην φρουρούς ασφαλείας της.

Το ακριβές μέγεθος της περιουσίας της είναι άγνωστο, αλλά αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι στη διάθεσή της βρίσκονται ακίνητα στο Λονδίνο, το Δυτικό Σάσεξ, τη Μόσχα και το Saint Tropez.

Οι

φήμες ήθελαν αρχικά την Ιρίνα να έχει «αποζημιωθεί» από τον ολιγάρχη με πάνω από 2 δισεκατομμύρια λίρες μετά το διαζύγιό τους το 2007 ύστερα από 16 χρόνια.

Το ζευγάρι όμως επέλεξε να χωρίσει στη Ρωσία, όπου οι διακανονισμοί κρατούνται μυστικοί και δεν είναι τόσο «γενναιόδωροι» όπως αυτοι που επιδικάζουν τα βρετανικά δικαστήρια.

Η διάσημη επιχειρηματική εφημερίδα της Ρωσίας, Vedomosti, ανέφερε αργότερα ότι η Irina πήρε 155 εκατομμύρια λίρες, μαζί με ακίνητα, ένα γιοτ, ένα αεροπλάνο και ξεχωριστά επιδόματα για τα παιδιά της.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση Ρωσίας κατά του Ιταλού υπουργού Άμυνας: «Είναι από τα μεγαλύτερα γεράκια»

Δημοσκόπηση Prorata: Εμφανής η επίδραση του πολέμου – Πρώτο πρόβλημα η ακρίβεια

Πόλεμος στην Ουκρανία: Τουλάχιστον 50 οι νεκροί από την επίθεση στο Μικολάιβ

Keywords
Τυχαία Θέματα