Ηράκλειο: Ξύλο μεταξύ εργαζόμενου σε ξενοδοχείο και του συντρόφου της πρώην συζύγου του

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο μεταξύ εργαζομένου στο ξενοδοχείο και ενός άνδρα που φέρεται να είναι ο σύντροφος της πρώην συζύγου του.

Σύμφωνα με το cretalive, το επεισόδιο σημειώθηκε στην περιοχή της Αμμουδάρας του Δήμου Μαλεβιζίου, με έναν άνδρα από τη Σερβία, ο οποίος ζει στο Ηράκλειο εδώ και χρόνια και εργάζεται

στο εν λόγω ξενοδοχείο.

Ο άνδρας φέρεται να έχει διαφορές με την πρώην συζυγό του, κατά πληροφορίες για ένα αυτοκίνητο. Αυτές οι διαφορές φαίνεται πως «οδήγησαν» την γυναίκα και τον νυν σύντροφό της, στο ξενοδοχείο όπου εργάζεται ο Σέρβος.

Οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια, με τη φασαρία από τον καυγά να φτάνει ως την ρεσεψιόν και τους φιλοξενούμενους τουρίστες!

Η γυναίκα έχει καταθέσει σε βάρος του πρώην συζύγου της μήνυση για ενδοοικογενειακή βία, ενώ ο σύντροφός της μήνυσε τον Σέρβο για επίθεση.

Ο άνδρας από την πλευρά του αρνείται ότι χτύπησε τη γυναίκα, ενώ παραδέχεται ότι με τον σύντροφό της πρώην γυναίκα του πιάστηκαν στα χέρια καθώς του επιτέθηκαν στο χώρο εργασίας του.

Διαβάστε επίσης:

Ραφήνα: Το χρονικό της τραγωδίας – Έτσι σκοτώθηκε 89χρονος πεζός σε καραμπόλα οχημάτων έξω από κοιμητήριο (Video)

Δομοκός: «Μας είπαν ότι φταίει ο παππούς και η γιαγιά», καταγγέλλει ο πατέρας του 6χρονου που καταπλακώθηκε από πόρτα σχολείου (video)

Στα «κόκκινα» η Αττική Οδός λόγω έργων – Καθυστερήσεις ως και 30 λεπτά

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ηράκλειο, Ξύλο,irakleio, xylo