ΗΠΑ: Τουρίστρια φωτογραφίζεται πολύ κοντά σε βίσωνα – Πώς οι influencers καταστρέφουν την άγρια ζωή (Video)

Viral έχουν γίνει τα πλάνα ενός βίντεο που δείχνουν μια νεαρή γυναίκα να φωτογραφίζεται σε απόσταση αναπνοής από έναν βίσωνα στο Εθνικό πάρκο Γιέλοουστοουν.

Η γυναίκα φέρεται να έχει βγει από τον κεντρικό δρόμο και να βγάζει μια selfie μόλις λίγα εκατοστά από το άγριο ζώο.

Footage of yet another tourist getting WAY too close to wildlife at Yellowstone National Park is going viral. This incident, reported to have happened on May 20, shows a young woman

taking an off-road selfie just inches from a live bison. pic.twitter.com/Oozr2gCVDS

— NowThis (@nowthisnews) June 1, 2023

Το περιστατικό λαμβάνει χώρα μόλις λίγες ημέρες μετά την ευθανασία ενός μωρού βίσωνα στην οποία αναγκάστηκε να προχωρήσει το Εθνικό Πάρκο, το οποίο άγγιξε επισκέπτης και στη συνέχεια το κοπάδι και η μητέρα του το απέρριψαν.

Το προσωπικό του πάρκου σκότωσε το εγκαταλελειμμένο ζώο επειδή προκαλούσε «επικίνδυνη κατάσταση πλησιάζοντας αυτοκίνητα και ανθρώπους κατά μήκος του δρόμου» μετά την αλληλεπίδρασή του με τον επισκέπτη, ανέφερε η Υπηρεσία Εθνικού Πάρκου σε δελτίο τύπου την Τρίτη.

A man has pleaded guilty to disturbing a baby bison at Yellowstone National Park in an incident that ended with the calf being euthanized, officials said.

https://t.co/tHlUCzDPb1

CBS News (@CBSNews) June 1, 2023

Αξιωματούχοι του πάρκου δήλωσαν ότι ένας άνδρας πλησίασε τον νεογέννητο βίσωνα το Σάββατο στην κοιλάδα Lamar, κοντά στον ποταμό Lamar αφού το νεαρό ζώο που είχε χωριστεί από τη μητέρα του, προσπαθούσε να διασχίσει το ποτάμι προκειμένου να βρεθεί στο κοπάδι.

Ο άνδρας έσπρωξε το ζώο από το ποτάμι επάνω στον δρόμο, θεωρώντας πως έτσι βοηθούσε.

«Η παρέμβαση ανθρώπων μπορεί να προκαλέσει την απόρριψη της άγριας πανίδας», ανέφερε η υπηρεσία του πάρκου. «Σε αυτή την περίπτωση, οι δασοφύλακες προσπάθησαν επανειλημμένα να επανενώσουν το μωρό με το κοπάδι. Αυτές οι προσπάθειες απέτυχαν».

Προκειμένου να μην πεθάνει μόνο του από την πείνα, αποφασίστηκε να γίνει ευθανασία.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Τέλος η συμμαχία της αντιπολίτευσης μετά την ήττα Κιλιτσντάρογλου

Η Ουγγαρία βγάζει εκτός ατζέντας της Συνόδου Κορυφής την ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ

Danny Masterson: Ένοχος για δύο βιασμούς ο ηθοποιός του “That 70’s Show”

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΗΠΑ, Τουρίστρια, – Πώς, Video,ipa, touristria, – pos, Video