ΗΠΑ: Θρίλερ στη Νάσβιλ - Για «εσκεμμένη» έκρηξη στο κέντρο της πόλης κάνει λόγο η αστυνομία (Videos)

ΚΟΣΜΟΣ Ένα σταθμευμένο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο εξερράγη τα ξημερώματα στο κέντρο του Νάσβιλ με την αστυνομία της πόλης να κάνει λόγο για «εσκεμμένη ενέργεια». Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν, όμως κανένας τους δεν είναι σε σοβαρή κατάσταση.
 Πυροσβετικά οχήματα και ασθενοφόρα βρέθηκαν στο σημείο έπειτα από κλήση που έλαβαν οι Αρχές στις 06.30 το πρωί των Χριστουγέννων (τοπική ώρα) στο εμπορικό κέντρο της πόλης.

Η αστυνομία έκανε λόγο για «μία εσκεμμένη πράξη» με τους αξιωματούχους της πυροσβεστικής να αναφέρουν ότι τρεις άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ευτυχώς με ελαφρά τραύματα.
dir="ltr" lang="en" xml:lang="en">#UPDATE: NEW up close video of the #nashvilleexplosion

Credit: Kelly Bolyard / Facebook pic.twitter.com/WXxLrVmAxJ

— “Big Rick” Daniels (@OnAirWithRick) December 25, 2020

«Η έκρηξη ήταν σημαντική, όπως μπορείτε να δείτε. το αστυνομικό τμήμα, αλλά και οι ομοσπονδιακοί συνεργάτες του διεξάγουν έρευνα μεγάλης κλίμακας» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο Νάσβιλ. «Πιστεύουμε ότι η έκρηξη ήταν μία σκόπιμη πράξη» σημείωσε επίσης ο εκπρόσωπς της αστυνομίας ενώ πυκνός καπνός είναι ορατός από απόσταση ανάμεσα στα κτίρια της πόλης Νάσβιλ.ΗΠΑΝάσβιλέκρηξηαυτοκίνητοHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > Το Ποντικι
ΗΠΑ, Θρίλερ, Νάσβιλ -, Videos,ipa, thriler, nasvil -, Videos