ΗΠΑ: Καλύτερα να υποστηρίζεις μία πίτσα παρά τον Τραμπ

ΚΟΣΜΟΣ

Το να υποστηρίζει κάποιος τον Ντόναλντ Τραμπ για υποψήφιο πρόεδρο των ΗΠΑ έχει σοβαρές επιπτώσεις στο προφίλ του σε σελίδες για ραντεβού και είναι πολύ πιο πιθανό να βρει ταίρι εάν δηλώνει ότι υποστηρίζει μία πίτσα παρά τον εκκεντρικό δισεκατομμυριούχο.

Για περίπου δύο μήνες, η σελίδα των ραντεβού Bumble έχει δώσει τη δυνατότητα στα μέλη του να δηλώνουν ποιον υποψήφιο προτιμούν για την προεδρία των ΗΠΑ,

προκειμένου να βρουν πιθανούς συντρόφους που βρίσκονται στην ίδια πολιτική όχθη.

Εκτός από τους βασικούς υποψηφίους η σελίδα έδωσε τη δυνατότητα στους χρήστες της να στηρίξουν και φανταστικούς υποψηφίους όπως ο Frank Underwood από το “House of Cards, ο Kanye West και η πίτσα.

Η σελίδα πρόσφερε συνολικά 10 επιλογές «υποψηφίων» στα 5 εκατ. χρήστες της και σε μία μέρα 1,8 εκατ. μέλη της έκαναν επιλογή «υποψηφίου». Σύμφωνα με τα στατιστικά της εταιρείας οι άνδρες έχουν διπλάσια πιθανότητα από τις γυναίκες να επιλέξουν υποψήφιο

Η εταιρεία από την ανάλυση των στατιστικών διαπίστωσε ότι κάποιος που είχε δηλώσει ότι στηρίζει την πίτσα για πρόεδρο είχε μεγαλύτερες πιθανότητες να βρει αποδοχή σε σχέση με αυτούς που στήριξαν τον Τραμπ.

Επίσης όσοι επέλεξαν τον Τραμπ είχαν 66% πιθανότητα να απορριφθούν σε σχέση με άλλες επιλογές.

Ωστόσο ο Τραμπ κέρδισε τις περισσότερες προτιμήσεις των χρηστών του διαδικτύου σε 8 πολιτείες, άρα υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι σε αυτές τις πολιτείες που θέλουν να δηλώνουν ότι υποστηρίζουν τον Τραμπ, αλλά λιγότεροι άνθρωποι που θα ήθελαν να βγουν ραντεβού μαζί τους. Η Κλίντον κέρδισε σε 5 πολιτείες και ο Σάντερς σε δύο.

Πηγή: huffingtonpost.com

Τραμπεκλογές ΗΠΑΚλίντονHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα