ΗΠΑ: Γυναίκα βρήκε το πορτοφόλι της μετά από 46 χρόνια (Video)

Το είχε χάσει πριν από 46 χρόνια. Είχε ξεχάσει πλέον την ύπαρξή του και φυσικά δεν θεωρούσε ότι θα το έβρισκε ποτέ. Και όμως το βρήκε. Ο λόγος για ένα πορτοφόλι που μια γυναίκα είχε χάσει πριν από 46 χρόνια.

Το πορτοφόλι βρέθηκε τυχαία, κατά τη διάρκεια εργασιών ανακαίνισης, στον ιστορικό κινηματογράφο Majestic Ventura Theater, στη Νότια Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Οι εργάτες που το βρήκαν όταν το άνοιξαν, είδαν ότι είχε μέσα ένα δίπλωμα οδήγησης το οποίο άνηκε στην Κόλιν Ντίστιν και στη συνέχεια με την βοήθεια των social media

κατάφεραν να την εντοπίσουν και να της το παραδώσουν, όπως αναφέρει το gazzetta.

Ένας εργαζόμενος στο σινεμά ανέφερε ότι το πορτοφόλι βρέθηκε όταν οι εργάτες μαζί με τον ίδιο ανέβηκαν στην σοφίτα για να διορθώσουν τον πολυέλαιο, ο οποίος είχε κατέβει μερικά εκατοστά όταν του άλλαζαν τις λάμπες.

Όταν βρήκε το πορτοφόλι, το άνοιξε διαπιστώνοντας ότι περιείχε παλιές φωτογραφίες, ένα εισιτήριο για συναυλία των Grateful Dead και το όνομα της ιδιοκτήτριας.

Στη συνέχεια, αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση στα social media, προκειμένου να εντοπίσει την κάτοχο του πορτοφολιού.

«Ξέρει κανείς την Κόλιν Ντίστιν;» έγραψε στη σελίδα του κινηματογράφου στο Facebook, εξηγώντας πώς είχε ανακαλυφθεί το πορτοφόλι. Μετά από μερικές μέρες ένα γνωστός της γυναίκας είδε την ανάρτηση και την ενημέρωσε.

It was like opening a “time capsule.” A Calif. woman was reunited with a wallet she lost 46 years ago after an person working on remodeling a historic theater discovered it among old candy bar wrappers, ticket stubs and soda cans inside a crawl space. https://t.co/qlA0UfJw23 pic.twitter.com/qB49mk8A2j

— NBC10 Philadelphia (@NBCPhiladelphia) June 4, 2021

Τελικά, το πορτοφόλι τής παραδόθηκε την περασμένη εβδομάδα, με την Κόλιν Ντίστιν να εμφανίζεται ιδιαίτερα συγκινημένη βλέποντας παλιές φωτογραφίες που είχε μέσα.

Μάλιστα, ιδιαίτερη συγκίνηση της προκάλεσε το γεγονός ότι μέσα στο πορτοφόλι βρήκε και φωτογραφίες της μητέρας της, η οποία είχε φύγει από τη ζωή πριν από μερικά χρόνια.

«Ήταν πολύ γλυκό επειδή έφυγε από τη ζωή πριν μερικά χρόνια. Είναι δύσκολο να εξηγήσω τι ένιωσα βλέποντας το πορτοφόλι. Ήταν μια έντονη συναισθηματικά εμπειρία και ταυτόχρονα συναρπαστική», ανέφερε η γυναίκα.

Πακιστάν: Τουλάχιστον 36 οι νεκροί από σιδηροδρομικό δυστύχημα (Video)

Μεξικό: Άνδρας πέταξε κομμένο κεφάλι σε εκλογικό τμήμα

Νιγηρία: Ισλαμιστική οργάνωση ανακοίνωσε ότι ο ηγέτης της αντίπαλης Μπόκο Χαράμ είναι νεκρός

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΗΠΑ, Γυναίκα, Video,ipa, gynaika, Video