ΗΠΑ: Γαλοπούλα «επιτίθεται» σε αστυνομικό – Ξεκαρδιστικό βίντεο

Δύο βίντεο με πρωταγωνίστριες δυο γαλοπούλες, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Το πρώτο βίντεο εκτυλίσσεται στο Μπλάφτον, στη Νότια Καρολίνα.

Οδηγός αυτοκινήτου έχει ακινητοποιήσει το όχημα, καθώς έχει βγει στη μέση του δρόμου μία γαλοπούλα με μαχητική διάθεση. Παρά την τεράστια διαφορά όγκου ανάμεσα στην γαλοπούλα και το αυτοκίνητο, ο νικητής κρίθηκε από τη μαχητικότητα.

Η

γαλοπούλα «κάνει επίθεση» στο αυτοκίνητο και ο οδηγός υποχρεώνεται να κάνει όπισθεν για να αποφύγει το μαχητικό πτηνό. Κάποια στιγμή η γαλοπούλα φεύγει από το οδόστρωμα και ο οδηγός με έναν απότομο ελιγμό καταφέρνει να ξεφύγει.

Το δεύτερο βίντεο καταγράφεται από διερχόμενο οδηγό. Ο βοηθός του σερίφη στην κομητεία Σεντ Τζονς έχει κληθεί για κάποιο ήσσονος σημασίας περιστατικό, αλλά βρίσκεται αντιμέτωπος με μια γαλοπούλα που μάλλον δεν έχει καλές προθέσεις.

Η γαλοπούλα «επιτίθεται» στον ένστολο, καθώς εκείνος προσπαθεί να την αποφύγει χωρίς να την χτυπήσει. Αλλά η γαλοπούλα δεν υποχωρεί, προφανώς διεκδικώντας τον χώρο της, από τον αστυνομικό-εισβολέα..

Κάποια στιγμή από τον ασύρματο ακούγεται κλήση προς τον αστυνομικό, ο οποίος απαντά: «Δεν μπορώ να μιλήσω. Δέχομαι επίθεση από κοτόπουλο»… Είναι προφανές ότι αναφερόταν στη γαλοπούλα και δεν ήξερε τη διαφορά της με το κοτόπουλο, αλλά αυτό έχει λίγη σημασία. Το επιβεβαιώνει το υπερήφανο κρώξιμο ενός πετεινού από κάποιο γειτονικό κοτέτσι, που ακούγεται στο τέλος του βίντεο… Σημασία έχει ότι επιβλήθηκε ο νόμος της φύσης.

Διαβάστε επίσης:

Πολύνεκρο ναυάγιο με μετανάστες στα Δαρδανέλλια, παιδιά μεταξύ των θυμάτων

Διαφορετικοί δρόμοι από Ουίλιαμ και Χάρι, στη σκιά της Νταϊάνα (photos/videos)

Τζακ ο Αντεροβγάλτης: Βρέθηκε φάκελος 136 χρόνια μετά – Τι περιλαμβάνει

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΗΠΑ, Γαλοπούλα, – Ξεκαρδιστικό,ipa, galopoula, – xekardistiko