ΗΠΑ: Απάνθρωπη σκηνή στη μέση του δρόμου – Γυναίκες ρίχνουν κλωτσιές και τραβάνε τα μαλλιά ενός άστεγου (Photos/Video)

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει βίντεο που έχει ανέβει στα social media και απεικονίζει δύο γυναίκες να ρίχνουν κλωτσιές και να τραβάνε τα μαλλιά ενός άστεγου, ενός ανήμπορου ανθρώπου, στου Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», οι δυο γυναίκες, η μία με μαύρα μαλλιά και η άλλη με καρέ ξανθό μαλλί, ισχυρίζονται ότι ο νεαρός άνδρας τους έπιασε το στήθος και γι’ αυτό πέρασαν στην αντεπίθεση…

Ο άγνωστος άνδρας είχε γίνει το «κόκκινο πανί» για τους κατοίκους της περιοχής τις τελευταίες ημέρες καθώς

η συμπεριφορά του, όπως επισημαίνουν, ήταν βίαιη ενώ έκανε και χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «The Sun» που έχει ανεβάσει στην ιστοσελίδα της το επίμαχο βίντεο, οι δύο γυναίκες γρονθοκοπούν, τραβάνε τα μαλλιά του άστεγου και του ρίχνουν κλωτσιές στην πλάτη, με τους περαστικούς να μην δίνουν καμία σημασία στο απάνθρωπο θέαμα.

Ο νεαρός άνδρας κάθεται στο έδαφος και φαίνεται ότι δεν μπορεί να αντιδράσει με τις δύο…κυρίες να συνεχίζουν να του τραβούν τα μαλλιά και να τον κλωτσάνε.

«Από τα τέλη Μαΐου, στην περιοχή Venice Beach έχουν αυξηθεί οι επιθέσεις κατά 132% για τις οποίες ένας άστεγος ήταν ύποπτος», όπως επισημαίνει τιο «Fox News», επικαλούμενο αστυνομικές πηγές του Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun», ο άστεγος άνδρας είχε στοχοποιηθεί τις τελευταίες ημέρες από τους κατοίκους της περιοχής.

Διαβάστε επίσης

 Θεία δίκη: Ποδηλάτης βρίζει οδηγό και… καταλήγει πάνω σε παρκαρισμένο ΙΧ (Video)

Κύπρος: Καταστροφική πυρκαγιά – Τέσσερις νεκροί, χιλιάδες στρεμματα στάχτη (Photos)

Σουέζ: «Τα βρήκαν» Αίγυπτος-Shoei Kisen – Ελεύθερο το Evergiven



Keywords
Τυχαία Θέματα