ΗΠΑ: Ανακαλούνται 13 τόνοι… κοτομπουκιών γιατί βρέθηκαν μεταλλικά κομμάτια

Mεγάλη ανησυχία στους καταναλωτές στις ΗΠΑ έχει προκαλέσει η ανακοίνωση της αμερικανικής εταιρείας επεξεργασίας κρέατος Tyson Foods ότι ανακαλεί περίπου 13.608 κιλά κοτομπουκιών, αφού βρέθηκαν μεταλλικά κομμάτια στο προϊόν

Τα nuggets παράχθηκαν σε μία εγκατάσταση και στάλθηκαν σε διανομείς σε εννέα πολιτείες των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων της Αλαμπάμα, της Καλιφόρνια και του Ιλινόις.

Η Υπηρεσία Ασφάλειας και Επιθεώρησης Τροφίμων των ΗΠΑ (FSIS) δήλωσε

ότι έλαβε μία αναφορά για μικρό τραυματισμό στο στόμα.

Η FSIS δήλωσε ότι όποιος ανησυχεί για τραυματισμό ή ασθένεια θα πρέπει να επικοινωνήσει με έναν πάροχο υγειονομικής περίθαλψης.

Τα «Fun Nuggets» σε σχήμα δεινοσαύρου που επηρεάζονται από την ανάκληση έχουν ημερομηνία λήξης 4 Σεπτεμβρίου 2024. «Ένας περιορισμένος αριθμός καταναλωτών ανέφερε ότι βρήκε μικρά, εύκαμπτα μεταλλικά κομμάτια στο προϊόν, και από λόγους προσοχής, η εταιρεία ανακαλεί αυτό το προϊόν», ανέφερε η Tyson σε ανακοίνωσή της.

Η Tyson πρόσθεσε ότι οι πελάτες που είχαν αγοράσει το προϊόν θα πρέπει να το απορρίψουν και να επικοινωνήσουν με την εταιρεία. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Tyson, ο μεγαλύτερος παραγωγός κρέατος στις ΗΠΑ βάσει πωλήσεων, αναγκάζεται να προβεί σε ανάκληση.

Το 2019, η εταιρεία ανακάλεσε μια παρτίδα των κοτομπουκιών της, αφού οι πελάτες βρήκαν στο εσωτερικό τους κομμάτια μπλε καουτσούκ.

Διαβάστε επίσης:

Ακτιβιστές έσπασαν την κορνίζα πίνακα του Βελάθκεθ στην Πινακοθήκη του Λονδίνου (Video)

Sky News: 0… στα 3 για τον Μπλίνκεν – Απέτυχε και στους τρεις στόχους στην περιοδεία του στη Μέση Ανατολή

Νετανιάχου: «Η σύγκρουση αυτή είναι μεταξύ πολιτισμού και βαρβαρότητας»

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΗΠΑ, Ανακαλούνται 13 …,ipa, anakalountai 13 …