ΗΠΑ: Video – σοκ με μαθητή να επιτίθεται σε καθηγήτρια και να την αφήνει αναίσθητη

Ένα βίντεο σοκ έχει κάνει την εμφάνισή του από τη Φλόριντα των ΗΠΑ καθώς σε αυτό φαίνεται ένας μαθητής να χτυπά μια καθηγήτρια αφήνοντας την αναίσθητη μέσα σε ένα σχολείο αυτή την εβδομάδα, αφού εκείνη κατάσχεσε τη συσκευή βιντεοπαιχνιδιού Nintendo Switch.

Ο εξαγριωμένος 17χρονος φαίνεται να τρέχει προς τη γυναίκα εκπαιδευτικό την οποία

και ρίχνει με δύναμη στο έδαφος με αποτέλεσμα εκείνη να χάσει τις αισθήσεις της.

Στη συνέχεια, ο μαθητής ύψους σχεδόν δύο μέτρων και άνω των 120 κιλών χτυπά επανειλημμένα την αναίσθητη καθηγήτρια μέσα στο γυμνάσιο Matanzas στο Palm Coast.

A Matanzas High School student knocked a teaching assistant to the floor, beat her as she lay unconscious and defenseless, according to the Flagler County Sheriff's Office. 17-year-old student was charged with felony aggravated battery with bodily harm. Yahoo… pic.twitter.com/Cn3mWQXUMf

— D. Scott @eclipsethis2003 (@eclipsethis2003) February 24, 2023

Αρκετοί άλλοι υπάλληλοι που έγιναν μάρτυρες της άγριας επίθεσης έτρεξαν για να απομακρύνουν το αγόρι από την άτυχη γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο και αναμένεται να αναρρώσει από τα τραύματά της.

Ο μαθητής άρχισε να φτύνει προς την κατεύθυνση της καθηγήτριας, λέγοντας στους αστυνομικούς ότι «θα τη σκότωνε» όταν επέστρεφε στο σχολείο.

Κατά τη διάρκεια της σύλληψής του, ο έφηβος ρώτησε επανειλημμένα έναν αστυνομικό πότε επρόκειτο να αφεθεί ελεύθερος και άρχισε να κλωτσάει ένα γραφείο και να γίνεται βίαιος.

Ο έφηβος παραδόθηκε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης Ανηλίκων και κατηγορήθηκε για επίθεση.

Διαβάστε επίσης:

Καλιφόρνια: Πυκνή χιονόπτωση – Δρόμοι έκλεισαν, χιλιάδες νοικοκυριά χωρίς ρεύμα

Qatargate: «Μου λείπει το παιδί μου, αλλά δεν πρόκειται να ομολογήσω κάτι που δεν έκανα» δηλώνει η Εύα Καϊλή

Ευρωπαϊκή Ένωση: Νέο πακέτο κυρώσεων στη Ρωσία – Απέσυρε υπό όρους το «μπλόκο» η Πολωνία

Keywords
Τυχαία Θέματα