Ιωάννα Μαλέσκου: Δεν δίνει συνέχεια στο θέμα με τον Τάσο Χαλκιά

Λήξαν θεωρείται, όπως όλα δείχνουν, το περιστατικό της έντασης ανάμεσα στην Ιωάννα Μαλέσκου και τον Τάσο Χαλκιά, στη χθεσινή συνέντευξη.

Η παρουσιάστρια προχώρησε στις πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» προκειμένου να σχολιάσει όσα έγιναν στον αέρα της εκπομπής της, όμως εκείνη δεν θέλησε να δώσει άλλη έκταση στο θέμα.

Υπενθυμίζεται πως οι δυο τους ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση στον τηλεοπτικό αέρα και όλα ξεκίνησαν από το ότι ο ηθοποιός καθυστέρησε να βγει στο πλατό, ενώ είχαν συμφωνήσει κάποια συγκεκριμένη ώρα.

Ο

Τάσος Χαλκιάς επισήμανε ότι δεν έχει τον χρόνο να απαντά στις ερωτήσεις της παρουσιάστριας που δεν αφορούν στο θέατρο. Από την πλευρά της, η Ιωάννα Μαλέσκου προσπάθησε να κρατήσει την ψυχραιμία της, μη διστάζοντας, ωστόσο, να δίνει τη δική της απάντηση σε κάθε σχόλιο του ηθοποιού είτε θετικό είτε αρνητικό.

Τι είπε η Ιωάννα Μαλέσκου για το περιστατικό

«Τίποτα δεν έγινε. Ποια ένταση; Κρινόμαστε όλοι από τον κόσμο. Αυτό θα πω εγώ και θα στείλω όλη μου την αγάπη παντού. Θα φανώ αγενής και δε θέλω, γιατί βιάζομαι. Δεν έχω λόγο να καλέσω ξανά τον κύριο Χαλκιά. Είναι κάποιος που μόλις ήρθε στην εκπομπή. Αν δοθεί η αφορμή, θα ξαναμιλήσουμε».

Θέση στη χθεσινή επεισοδιακή συνέντευξη του Τάσου Χαλκιά στην Ιωάννα Μαλέσκου πήρε ο γιος του ηθοποιού μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Aπευθυνόμενος στην Ιωάννα Μαλέσκου, o Άρης Χαλκιάς της συνέστησε πριν κάνει συνέντευξη με κάποιον καλεσμένο της να είναι διαβασμένη.

Διαβάστε επίσης:

Έκπληκτη Μενεγάκη σε Φώτη Σεργουλόπουλο: «Σταμάτα να το λες αυτό» (video)

Φάρμα: Η Αγγελική Ηλιάδη ξέσπασε για τα φιλιά κάτω από τις κουβέρτες – «Ό,τι γουστάρω, το κάνω» (Video)

Camila Cabello: Πούλησε το σπίτι της στο Λος Άντζελες μετά τον χωρισμό της με τον Shawn Mendes

Keywords
Τυχαία Θέματα