Ηλιούπολη: Αντίδραση από την εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών – Οι υπεύθυνοι να οδηγούνται στη δικαιοσύνη (Video)

Με έντονο τρόπο αντέδρασε η εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών όταν έγινε γνωστό ότι η 19χρονη που εκδιδόταν από αστυνομικό είχε υποχρεωθεί να συμμετάσχει σε πορνογραφική ταινία.

Από τα στοιχεία της έρευνας της υπόθεσης προέκυψε ότι ο αστυνομικός που κατηγορείται από την κοπέλα ότι την εξέδιδε και την βίαζε, φέρεται να την υποχρέωσε να πάρει μέρος σε γυρίσματα ερωτικής ταινίας, έπειτα από ραντεβού που της έκλεισε ο ίδιος με ανθρώπους της εταιρείας Sirina.

Μόλις η πτυχή αυτή της υπόθεσης έγινε γνωστό, η εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τον αποτροπιασμό της για την εξέλιξη αυτή, ζητά οι υπεύθυνοι να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη και εξηγεί ότι από την πλευρά της όλα έγιναν με βάση το νόμο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Sirina έχει ως εξής:

Σοκ προκάλεσαν στην εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών «Sirina Entertainment» οι αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας την Κυριακή αναφορικά με την υπόθεση εκμετάλλευσης της 19χρονης στην Ηλιούπολη, η οποία εκδιδόταν από τον αστυνομικό – φίλο της, ενώ από τα 11 της χρόνια ο ίδιος ο πατέρας της την βίαζε.

Τέτοιες συμπεριφορές είναι γνωστό ότι θεωρούνται απερίφραστα καταδικαστέες από την «Sirina Entertainment» και πάγια θέση της είναι ότι οι υπεύθυνοι θα πρέπει να στηλιτεύονται και να οδηγούνται στη δικαιοσύνη, ώστε να λογοδοτούν για τις αποτρόπαιες πράξεις τους.

Η 19χρονη ενδιαφερόμενη υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρία «Sirina Entertainment» με γνήσιο υπογραφής στο ΚΕΠ και ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία που τηρείται αυστηρά και απαρέγκλιτα από όλους τους συντελεστές που λαμβάνουν μέρος, η οποία είναι η εξής: ζητείται ταυτότητα, ώστε να πιστοποιεί ότι ο ενδιαφερόμενος είναι ενήλικος, ιδιωτικό συμφωνητικό με υπογραφή από ΚΕΠ ή Αστυνομικό Τμήμα, καθώς και ιατρικές εξετάσεις.

Με εκτίμηση, Sirina Entertainment

Διαβάστε περισσότερα

Ηλιούπολη: Σεξισμός και όπλα στο προφίλ του αστυνομικού – Οργισμένα σχόλια στα social media (photos)

Ηλιούπολη – Δικηγόρος 19χρονης: «Τουλάχιστον ακόμη τρεις κοπέλες έχουν περάσει τα ίδια στα χέρια του αστυνομικού» (video)

Ηλιούπολη: Συνελήφθη και τρίτο πρόσωπο για την κακοποίηση της 19χρονης, αναζητείται ένας ακόμη εμπλεκόμενος

Keywords
Τυχαία Θέματα