Ηλιόπουλος για Κασσελάκη: Δεν είναι καλό σημάδι να αποφεύγεις το debate

Για τις εσωκομματικές εκλογές και την επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε στο Mega ο βουλευτής του κόμματος Νάσος Ηλιόπουλος, που άφησε παράλληλα τις αιχμές του για την άρνηση του Στέφανου Κασσελάκη να συμμετάσχει σε debate με την Έφη Αχτσιόγλου, αλλά και για την «πριμοδότηση» της πλευράς του Παύλου Πολάκη στον πρώτο.

Όπως ξεκαθάρισε αρχικά, «Δεν έχω κρύψει τη στήριξή

μου στην Έφη Αχτσιόγλου. Ο ΣΥΡΙΖΑ πλήρωσε την διγλωσσία και την πολυφωνία.

Εμένα μου δημιουργεί πολιτικά ερωτήματα όταν ακούω τον Στέφανο Κασσελάκη να λέει πως είναι υπέρ του μισθοφορικού στρατού και μετά να έρχεται ο κ. Αποστολάκης και να λέει πως είναι λάθος.
Είναι πρόβλημα όταν ο βασικός σου συνεργάτης εξηγεί πως η θέση σου είναι λάθος. Είναι πρόβλημα οι θέσεις του για το δημόσιο πανεπιστήμιο γιατί υπάρχουν συνεργάτες του που είναι υπέρ», είπε και συμπλήρωσε:

«Επίσης δεν βοηθάει πως δεν θέλει να διεξαχθεί ο δημόσιος διάλογος μεταξύ των υποψηφίων.
Η κ. Αχτσιόγλου ήταν υπέρ εξ’ αρχής. Δεν είναι καλό σήμαδι να αποφεύγεις έναν τέτοιο διάλογο».

«Αν κερδίσει ο Κασσελάκης θα δουλέψουμε μαζί»

Αναφορικά με την επόμενη μέρα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο κ. Ηλιόπουλος είπε πως εάν είναι νικητής ο Στέφανος Κασσελάκης είναι αυτονόητο πως θα δουλέψουν μαζί.

«Πρέπει να ξεκαθαριστούν μερικές αιχμές. Τιμά την Έφη Αχτσιόγλου πως απάντησε δημόσια απέναντι σε ομοφοβικές επιθέσεις που δέχτηκε ο κ. Κασσελάκης.

Η Έφη Αχτσιόγλου όμως, θα κινηθεί και νομικά για επιθέσεις και fake news που δέχτηκε σχετικά με το ότι υπονόμευε τον Αλέξη Τσίπρα.

Αυτό πρέπει να ξεκαθαριστεί».

«Ο Πολάκης είναι ο κεντρικός άνθρωπος που στήριξε Κασσελάκη»

Για τον Αλέξη Τσίπρα ξεκαθάρισε ότι είναι ένας άνθρωπος που όταν θέλει να μιλήσει δημόσια, μιλάει, ενώ για το «μήνυμα» της κάλπης ο κ. Ηλιόπουλος είπε πως το εύκολο μήνυμα ήταν αυτό της ανανέωσης.

Συμπλήρωσε ότι «Πρέπει όμως να συζητήσουμε συγκεκριμένα και πολιτικά. Εγώ δεν μπορώ να πως εάν ο Παύλος Πολάκης τον καθοδήγησε αλλά η φράση για τη Δικαιοσύνη και τα media μου προκάλεσε εντύπωση».

Είναι πάντως ο κεντρικός άνθρωπος που στήριξε τον Στέφανο Κασσελάκη. Είναι σαφές ότι η πλευρά Πολάκη τον πριμοδοτεί συνέχεια».

Διαβάστε επίσης:

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον Χακάν Φιντάν στη Νέα Υόρκη

Έφη Αχτσιόγλου: Ζητά από τον Κασσελάκη να καταδικάσει τον πόλεμο λάσπης περί δήθεν υπονομευτών του Αλέξη Τσίπρα

Δημοσκόπηση Alco για αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Προβάδισμα για Χαρδαλιά

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ηλιόπουλος, Κασσελάκη,iliopoulos, kasselaki