Συγκλονίζει η 70χρονη για την κλοπή στο Lidl – «Δύο μήνες είχα να φάω κρέας» (Video)

Συγκλονίζουν τα όσα λέει η 70χρονη που βρέθηκε στο επίκεντρο, επειδή έκλεψε κρέας και τυρί από σουπερμάρκετ Lidl στο Ίλιον.

Με την ντροπή και τις τύψεις να την βαραίνουν για αυτή της την πράξη, ανοίγει την καρδία της στην κάμερα της εκπομπής «Live News» στο Μega και εξομολογείται δακρυσμένη τι την οδήγησε σε αυτό το σημείο.

«Στάθηκα μπροστά στα ράφια και είδα τα κρέατα. Με έπιασε νοσταλγία, μεγάλη νοσταλγία, για να μαγειρέψω μία ημέρα με τα παιδιά μου…», είπε.

Όπως λέει είχε πάνω από 2 μήνες να φάει κρέας

και ψάρι και το μόνο που ήθελε ήταν να καλέσει για φαγητό τα παιδιά και τα εγγόνια της για να τους ευχαριστήσει.

«Δύο μήνες είχα να φάω κρέας και ψάρι και είχαν την επιθυμία να τους φτιάξω τραπέζι να τους ευχαριστήσω, δεν μπόρεσα…», είπε.

Η 70χρονη μετάνιωσε την ίδια στιγμή για τα τρόφιμα που έβαλε στην τσάντα της, αλλά φοβήθηκε να τα γυρίσει για να μην την δουν. «Δεν ήταν κανένας δίπλα μου και λέω “πάρτα Μαρία” και το μετάνιωσα επί τόπου», είπε.

«Μετά από λίγο ήρθαν οι μηχανές… Ήρθαν να πιάσουν τον κλέφτη της χρονιάς…» είπε σχετικά με την κίνηση του υπεύθυνου του καταστήματος να καλέσει την αστυνομία.

«Με έφαγε το δάνειο και πουλήθηκα στον διάβολο για 30.000 ευρώ», ανέφερε.

Πλέον αισθάνεται ότι έχει χάσει και την αξιοπρέπεια της, κάτι που δεν μπορεί να το αντέξει. «Δεν θα ξαναφάω ποτέ στη ζωή μου κρέας. Το έταξα, γιατί δεν αντιστάθηκα στον πειρασμό. Συγγνώμη στην εταιρία», είπε.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Οι γιατροί ειδοποίησαν την Αστυνομία για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας (Video)

Επιβάτης πλοίου στην Κέρκυρα: Έζησα ξανά τον ίδιο εφιάλτη στο Norman Atlantic (Video)

Αλέξης Κούγιας: «Κλ@νει ο πεθαμένος;»

Keywords
Τυχαία Θέματα