Ηλικιωμένη μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας για να κάνει ανάληψη (Photos)

ΕΛΛAΔΑ

Την απαράδεκτη και άκρως επικίνδυνη οδηγική συμπεριφορά ηλικιωμένης γυναίκας, καυτηρίασε μια αυτόπτης μάρτυρας στο zarpanews.gr, περιγράφοντας περιστατικό που σημειώθηκε στον δρόμο έξω από το Πολυτεχνείο και προς τα Κουνουπιδιανά στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα, ένα κόκκινο αυτοκίνητο με οδηγό μια ηλικιωμένη γυναίκα μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και πάρκαρε στην άκρη του δρόμου με αντίθετη κατεύθυνση από την επιτρεπόμενη προκειμένου να σηκώσει χρήματα από το ΑΤΜ

της τράπεζας. Το περιστατικό είδαν πλήθος κόσμου, πολλούς από αυτούς φοιτητές οι οποίοι απευθύνθηκαν στην ηλικιωμένη και εκείνη δικαιολογήθηκε για την απαράδεκτη οδηγική συμπεριφορά της, λέγοντας ότι είναι πολύ μεγάλη σε ηλικία και ότι δυσκολεύεται να περπατά. Παρά τις παρατηρήσεις του κόσμου, η γυναίκα βγήκε από το αυτοκίνητό της, έκανε την ανάληψη στην τράπεζα, δηλώνοντας ότι πρόσεχε πολύ την ώρα που είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα και ότι 80 χρόνια γνωρίζει τον δρόμο πολύ καλά, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι δεν έχει συνειδητοποιήσει το μέγεθος της παράβασής της και ότι προφανώς δεν έχει καμιά διάθεση να συμμορφωθεί ούτε και στο μέλλον.

Το πάθημα δεν έγινε μάθημα

Πριν από λίγες βδομάδες στον ίδιο δρόμο, δυο φοιτητές έχασαν τη ζωή τους

Πληροφορίες από: zarpanews.gr,

ΚρήτηπαράβασηηλικιωμένηκαταγγελίαΠεριστατικόMedia Gallery: Has video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα