Η ζωή με μια γουρουνίτσα μόλις 303 κιλών (Photos-Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Ένα ζευγάρι από τον Καναδά αγόρασε ένα μικρό γουρουνάκι για κατοικίδιο ωστόσο η μοίρα τους επιφύλασσε μια πολύ μεγάλη έκπληξη καθώς μάλλον τους κορόιδεψαν, καθώς από το ζευγάρι περίμενε ότι το γουρουνάκι θα φτάσε μέχρι τα 20 κιλά, ωστόσο… το μικρό γουρουνάκι έχει πλέον μετατραπεί σε μια γουρούνα μόλις… 303 κιλών.

Η γουρούνα έχει φτάσει πλέον σχεδόν δέκα φορές αναμενόμενο μέγεθος της.

Έχει γίνει τόσο

μεγάλη που το ζευγάρι έπρεπε να αλλάξει σπίτι και να μετακομίσει σε ένα αγρόκτημα για να δημιουργήσει αρκετό χώρο για την ίδια και τα δύο σκυλιά τους και μια γάτα.

Στο σπίτι, ο Steve και ο Derek λένε ότι η Εσθήρ είναι ένα «γουρούνι ελεύθερου χρόνου» που «ξοδεύει πολύ χρόνο στον ύπνο στο κρεβάτι μας ή στον καναπέ.»

Ο Steve, ο οποίος εργάζεται στον κλάδο των ακινήτων, είπε η Εσθήρ « συνέχισε να μεγαλώνει, ο καναπές έγινε μικρότερος. Εμείς απλά προσαρμοζόμασταν και την αγαπούσαμε περισσότερο. Τι άλλο θα μπορούσαμε να κάνουμε; Δεν ήταν δικό της λάθος και εμείς ποτέ δεν θα εγκαταλείπαμε ένα κατοικίδιο ζώο».

Η Εσθήρ είναι πολύ χαρούμενη στη ζωή στο αγρόκτημα και είναι συνεχώς χαρούμενη και χαμογελαστή.

Ο Steve ανέφερε ότι «από τότε που μετακομίσαμε στο αγρόκτημα η Εσθήρ έχει αποφασίσει ότι πρέπει να είναι κοντά μας και τώρα κοιμάται δίπλα στο κρεβάτι μας με στρώμα της στο πάτωμα. Καμιά φορά ανεβαίνει και στο κρεβάτι μας για έναν υπνάκο κατά τη διάρκεια της ημέρας».

Η Εσθήρ είναι πασίγνωστη και στα κοινωνικά δίκτυα καθώς η ιστοσελίδα που της έχουν φτιάξει οι ιδιοκτήτες της στο Facebook αριθμεί 1 εκατ. ακολούθους που ακολουθούν τις ενημερώσεις σχετικά με τα κατορθώματά της.

γουρούνιΚαναδάςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα