Η Ζιζέλ λέει «ναι» στο σούσι, «όχι» στο ελαιόλαδο στη διατροφή των παιδιών της

ΚΟΣΜΟΣ

Με παρελθόν στο μόντελινγκ, είναι αναμφίβολο ότι η Ζιζέλ προσέχει τη διατροφή της. Όπως άλλωστε και ο 39χρονος σύζυγός της, Τομ Μπρέιντι, ο οποίος είναι πετυχημένος αθλητής.

Το ζευγάρι έχει στη διάθεση του έναν σεφ, προκειμένου να φροντίζει την υγιεινή διατροφή που επιθυμούν.

Ο προσωπικός τους σεφ, Άλαν Κάμπελ, μίλησε στην εφημερίδα Boston

Globe για το καθημερινό διαιτολόγιο της οικογένειας.

Μάλιστα, όπως δήλωσε, την ίδια διατροφή ακολουθούν και τα παιδιά της Ζιζέλ κατά 90%.

Στη συνέχεια αποκάλυψε το διατροφικό πρόγραμμα όλης της οικογένειας: «το 80% είναι λαχανικά, αλλά μόνο βιολογικής ή οργανικής καλλιέργειας. Επίσης φασόλια, καστανό ρύζι και κινόα. Το άλλο 20% της διατροφής περιλαμβάνει οργανικό κόκκινο κρέας από ζώα που έχουν τραφεί μόνο με χορτάρι. Τα πιάτα περιλαμβάνουν ακόμα πάπια και κοτόπουλο. Από ψάρια, συνήθως τους μαγειρεύω σολομό».

Παράλληλα ο σεφ, που αναγνωρίζει ότι αυτά τα φαγητά δεν αντιπροσωπεύουν τη μέση οικογένεια, αποκάλυψε ότι η ζάχαρη απαγορεύεται δια ροπάλου στο σπίτι της οικογένειας, ενώ από τα φαγητά τους απουσιάζουν επίσης εντελώς τα αναψυκτικά, το ιωδιούχο αλάτι, το άσπρο αλεύρι και το ελαιόλαδο (!).

Όσο για το αγαπημένο φαγητό των παιδιών της Ζιζέλ αυτό είναι ένα σούσι που του φτιάχνει ο σεφ, αποτελούμενο από καστανό ρύζι, αγγούρι, καρότο και αβοκάντο. Για τα παιδιά, ετοιμάζει και ροφήματα από φρούτα, όχι όμως για τον Τομ Μπρέιντι, ο οποίος αποφεύγει τις μπανάνες.

Ζιζέλδιατροφή παιδιώνπροσωπικός σεφΤόμ ΜπρέιντιHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα