Η Τρίτη είχε τηλεθέαση… Δευτέρας


Σα να πάτησε κάποιος το pause στο τηλεκοντρόλ και «πάγωσε» την εικόνα του τηλεβαρόμετρο. Τέτοια σταθερότητα στις προτιμήσεις ακόμα και στις αποδόσεις προγραμμάτων δεν θα «πετύχουμε» εύκολα ξανά.

Η κατάταξη στις προτιμήσεις του κοινού σε γενικές γραμμές από μέρα σε μέρα δεν άλλαξαν. Για την ακρίβεια ήταν απαράλλαχτες από Δευτέρα σε Τρίτη, με μια εξαίρεση.

Στις θέσεις «εννέα» και «δέκα» συναντούμε στο τηλεβαρόμετρο της Τρίτης τα δελτία των Star και Σκάι αντιστοίχως ενώ την προηγούμενη ημέρα στο Top 10

στις ίδιες θέσεις είχαν ξεχωρίσει τα δελτία των Σκάι και Mega.

Που σημαίνει ότι στην θέση που ήταν προχθές το δελτίο του Σκάι πλασαρίστηκε εκείνο του Star και αυτό του Σκάι εκτόπισε το δελτίο του Mega.

Τα δύο δελτία πάντως ισοβάθμησαν σε τηλεθέαση απλώς είχε καλυτέρα δεκαδικά ψηφία εκείνο του Star.
Κατά τα λοιπά, όπως τα ξέρετε. Πρώτος ο «Σασμός», δεύτερη η «Γη της ελιάς», τρίτο το «Μαύρο ρόδο», τέταρτη η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» με το δεύτερο επεισόδιο και στην πέμπτη θέση το επεισόδιο της καθημερινής «Ο παράδεισος των κυριών».

Τα ίδια ακριβώς σίριαλ στις ακριβώς ίδιες θέσεις- μικρή υποχώρηση καταγράφηκε στην τηλεθέαση του πρώτου με το δεύτερο να προσθέτει ότι «έχασε» το πρωτοπόρο- τα ίδια ακριβώς τηλεπαιχνίδια στις θέσεις, τίς ίδιες με εκείνες που είχαν διακριθεί και προχθές.
Ουσιαστικά η διαφοροποίηση στο Top 10 ήταν το δελτίο του Star.

Διαβάστε επίσης:

Η Έλλη Στάη στο Mega

Οριακή ισοπαλία Alpha- Mega στην κόντρα της Τρίτης για την τηλεθέαση

Ρεσιτάλ τηλεδικείων και αφασίας – Ο βιασμός της ανήλικης υπογραμμίζει την παθογένεια της τηλεοπτικής ενημέρωσης

Keywords
Τυχαία Θέματα