Η τελευταία βόλτα της Τζέσι: Σκυλίτσα τρέχει στην αγαπημένη της παραλία λίγο πριν την ευθανασία της (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Μια συγκινητική εικόνα με ένα ηλικιωμένο σκυλί να τρέχει στην τελευταία του βόλτα σε παραλία της Μεγάλης Βρετανίας κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Η Τζέσι, ένα μαύρο λαμπραντόρ 15 ετών, ήταν κουφή, είχε χάσει την όρασή της και υπέφερε από αρθρίτιδα.

Η 40χρονη ιδιοκτήτριά της, Λίζα Ράτερ, αγόρασε το σκυλί όταν ήταν μόλις οκτώ εβδομάδων και ήθελε να της προσφέρει αυτή την τελευταία ευχαρίστηση, πηγαίνοντάς την για βόλτα στην παραλία Ρέντκαρ, στο Βόρειο Γιορκσάιρ.

«Παρότι δεν μπορούσε να με ακούσει να της φωνάζω, ήξερε ότι είχα λιχουδιές

και μόνο που έβαλα το χέρι μου πάνω στην τσέπη μου και αυτό προκάλεσε αυτή την ευχάριστη έκφραση στο πρόσωπό της. Ήταν μια υπέροχη στιγμή, έβγαλα το κινητό μου και την φωτογράφισα πριν της δώσω μια λιχουδιά που της άξιζε» δήλωσε η Λίζα.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η Τζέσι κουράστηκε μετά το τρέξιμο. Κάτσαμε στην παραλία και της μιλούσα και έκλαψα. Την ευχαρίστησα που ήταν το νούμερο 1 κορίτσι μου και μου χάρισε ένα μεγάλο φιλί. Της έδωσα περισσότερες λιχουδιές και αγκαλιές. Ήξερα ότι ήθελα να περάσω λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί της».

Η φωτογραφία τραβήχτηκε τον Αύγουστο και έναν μήνα αργότερα, η Λίζα πήρε την σπαρακτική απόφαση να της κάνει ευθανασία.

Η Λίζα είπε: «Η Τζέσι με κοιτούσε σα να μου έλεγε ότι ήρθε η ώρα. Ήταν έτοιμη. Δεν θα υπέφερε και ήμουν τόσο χαρούμενη γι’ αυτό».

Τον προηγούμενο μήνα, η Λίζα έλαβε μέρος σε διαγωνισμό Φωτογραφίας Ηλικιωμένου Σκύλου με την φωτογραφία της Τζέσι και κέρδισε.

σκυλίτσαευθανασίαβόλταπαραλίαΜεγάλη ΒρετανίασκύλοςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα
Τζέσι, Σκυλίτσα, Photos,tzesi, skylitsa, Photos