Η Τέιλορ Σουίφτ στην αγκαλιά του Τζο Άλγουιν

ΚΟΣΜΟΣ

Μετά τη θυελλώδη σχέση της με τον Τομ Χίντλστον και αφού έμεινε μακριά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για μήνες, με εξαίρεση ένα tweet τον Ιανουάριο, βρετανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η διάσημη τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ έχει νέο αγαπημένο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εδώ και κάποιους μήνες διατηρεί σχέση με τον κατά τα άλλα άγνωστο Βρετανό ηθοποιό Τζο Άλγουιν, αν και οι εκπρόσωποι της Σουίφτ δεν έχουν

σχολιάσει τις πληροφορίες.

Ο 26χρονος Άλγουιν είναι από το Λονδίνο και ξεκίνησε την καριέρα του όχι πολύ καιρό πριν. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία τού δόθηκε το 2016 στην ταινία «Billy Lynn’s Long Halftime Walk» που σκηνοθετήθηκε από την Έμα Τόμσον και τον Άλαν Ρίκμαν. Στην ταινία πρωταγωνιστούσαν η Κρίστεν Στούαρτ, ο Βιν Ντίζελ και ο Στι Μάρτιν. Ωστόσο, δεν ήταν μία ταινία που γνώρισε μεγάλη επιτυχία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ βρετανικών εφημερίδων, η Τέιλορ Σουίφτ νοικιάζει ένα σπίτι στο βόρειο Λονδίνο, το οποίο ο Άλγουιν επισκέπτεται συχνά. Όπως φαίνεται πάντως οι δύο τους, για την ώρα τουλάχιστον, κάνουν τα πάντα για να αποφύγουν τα φώτα της δημοσιότητας.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Τέιλορ ΣουίφτΤομ ΧίντλστονχωρισμόςΤζο Άλγουιννέος σύντροφοςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα