Η Τέιλορ Σουίφτ γράφει κερδίζοντας τα περισσότερα μουσικά βραβεία Billboards: «Αυτό είναι εξωπραγματικό»

Δεν θα βαρεθούμε ποτέ να γράφουμε για το φαινόμενο Τέιλορ Σουίφτ. Σπάει το ένα ρεκόρ μετά από το άλλο. Αυτή τη φορά στα Μουσικά Βραβεία Billboard της Κυριακής, η τραγουδίστρια του Midnights και ο Drake έγραψαν ιστορία, ανεβάζοντας τις νίκες της καριέρας τους στο BBMA στις 39. Οι δυο τους είναι πλέον οι καλλιτέχνες που έχουν κερδίσει τα περισσότερα βραβεία. Καθώς βρίσκεται στην περιοδεία της Eras Tour, έστειλε έναν ηχογραφημένο λόγο για την παραλαβή του βραβείου όπου ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για την

υποστήριξή τους.

«Λοιπόν, αυτό είναι εξωπραγματικό», είπε η Σουίφτ στην προηχογραφημένη ομιλία της. «Το γεγονός ότι μου δώσατε 10 βραβεία Billboard είναι εξωπραγματικό — μιλώ για τους θαυμαστές μου, συγκεκριμένα. Τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει χωρίς εσάς».

Η τραγουδίστρια του «Anti-Hero» συνέχισε θέλοντας να δείξει την εκτίμηση για την αγάπη των ιστών Swifties. Είπε, «Τα Billboards βασίζονται σε όλα αυτά που ακούτε εσείς και σε αυτά που σας παθιάζουν, και με τιμά τόσο πολύ που φέτος κάνατε την περιοδεία, The Eras Tour, τόσο μαγική. Πήγατε και είδατε μαζικά την ταινία, νοιαστήκατε για ό,τι έχω δημιουργήσει. Απλώς, σε αγαπώ τόσο πολύ.»

Η Σουίφτ κατέληξε, «Νιώθω σαν το πιο τυχερό άτομο στον κόσμο που σσας έχω με το μέρος μου και νοιάζεστε για τη μουσική που κάνω. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ, 10 εκατομμύρια φορές για αυτό».

Η τραγουδίστρια του «Karma» ήταν η καλλιτέχνης με τις περισσότερες υποψηφιότητες στα βραβεία καθώς είχε υποψηφιότητες σε 20 διαφορετικές κατηγορίες. Είναι δεύτερη μετά τις 11 νίκες της Morgan Wallen. Κέρδισε βραβεία σε 10 από τις 20 κατηγορίες μεταξύ των οποίων κορυφαία γυναίκα καλλιτέχνης, κορυφαία καλλιτέχνης του Billboard 200, κορυφαία τραγουδοποιός Hot 100, κορυφαίος καλλιτέχνης τραγουδιών ραδιοφώνου, κορυφαία καλλιτέχνης σε πωλήσεις, κορυφαία καλλιτέχνης του Billboard Global 200, κορυφαία καλλιτέχνης του Billboard παγκοσμίως (εκτός από τις ΗΠΑ), κορυφαία γυναίκα καλλιτέχνης της κάντρι μουσική και βραβείο για το τραγούδι με τις μεγαλύτερες πωλήσεις.

Διαβάστε επίσης:

«Η Ντάουνινγκ Στριτ έχει ταραχθεί»: Δηκτική η δημοσιογράφος που πήρε τη συνέντευξη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Γιατί ο Τραμπ είναι σχεδόν απίθανο να παραστεί στην ορκωμοσία Μιλέι

Λεξικό Merriam-Webster: Αυτή είναι λέξη της χρονιάς για το 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα