Η «συγγνώμη» της Sun στο κορίτσι του Χάρι: Σόρι Μέγκαν, δεν είσαι πορνοστάρ

ΚΟΣΜΟΣ

Σε δημόσια συγνώμη αναγκάστηκε να προχωρήσει η βρετανική εφημερίδα Sun προς τη σύντροφο του πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ.

Η Sun είχε δημοσιεύσει ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο η Μέγκαν πρωταγωνιστούσε σε βίντεο στην πορνό ιστοσελίδα pornhub. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι οι πιο καυτές και αποκαλυπτικές σκηνές της ηθοποιού από το σίριαλ Suits, στο οποίο πρωταγωνιστεί, είχαν συγκεντρωθεί σε ένα βίντεο που υπήρχε στο pornhub. O δε τίτλος του ρεπορτάζ ήταν «το κορίτσι του Χάρι στο pornhub».

Χωρίς να είναι γνωστό αν οι δικηγόροι της Μαρκλ ή του παλατιού επικοινώνησαν με τη Sun λόγω του συκοφαντικού δημοσιεύματος, η εφημερίδα δημοσίευσε σήμερα ένα σημείωμα που συνόδευε τη συγνώμη της:

«Στις 4 Νοεμβρίου του 2016, δημοσιεύσαμε ένα άρθρο με τίτλο “το κορίτσι του Χάρι στο pornhub”. Στο ρεπορτάζ αναφερόταν ότι η Μέγκαν Μαρκλ πρωταγωνιστούσε σε βίντεο, από συρραφή σκηνών από το τηλεοπτικό σίριαλ Suits. Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι η κυρία Μαρκλ ποτέ δε συμμετείχε σε τέτοιο περιεχόμενο και δεν είχε ιδέα ότι το κλιπ είχε αναρτηθεί παρανόμως στο pornhub. Αντιλαμβανόμαστε ότι το ρεπορτάζ στεναχώρησε την κα Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι και θα θελαμε να ζητήσουμε συγνώμη και από τους δύο».

Μέγκαν Μαρκλεφημερίδα Sunδημόσια συγνώμηπρίγκιπας ΧάριHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα