Η σπόντα της Ματίνας Παγώνη στους Στάθη και Ρογκάκο: «Χωρισμένοι δεν είστε;» (Video)

Από σπόντες συνοδεύτηκε η τηλεοπτική εμφάνιση της Ματίνας Παγώνη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ κάθισε στην θέση που συνήθως κάθεται η συμπαρουσιάστρια των Παναγιώτη Στάθη και του Νίκου Ρογκάκου και αυτό αμέσως σχολιάστηκε.

«Με το που είδε ότι λείπει η Ηρώ Ράντου κάθισε στην καρέκλα της», σχολίασαν οι παρουσιαστές για να απαντήσει

εκείνη: «Μου είπατε να κάτσω εδώ και σας απάντησα ότι δεν κάθομαι».

«Δηλαδή αν σηκωθούμε εμείς θα κάτσεις εδώ;» ρώτησε με τη σειρά του ο Παναγιώτης Στάθης. «Εκεί μπορεί», ανταπάντησε εκείνη για να σχολιάσει στη συνέχεια ο Ρογκάκος: «Είστε πολύ ωραίοι με την Ματίνα», αποχωρώντας μαζί με την καρέκλα του.

«Έκλεισε παιδιά! Το τηλεοπτικό μου ταίρι είναι η κ. Παγώνη» πρόσθεσε ο Στάθης. «Πηγαίνετε γάντι με τον Παναγιώτη, σας το λέω εγώ» είπε με νόημα ο Νίκος Ρογκάκος. «Άρα να το συζητήσουμε, να το δούμε» σχολίασε η Ματίνα Παγώνη με τον Παναγιώτη Στάθη να της λέει «δηλαδή θέλετε να με χωρίσετε με τον Νίκο;».

«Χωρισμένοι δεν είστε;» ήταν η εμπρηστική απάντηση που έλαβε, ενώ οι παρουσιαστές τόνισαν ότι ήταν ένα χτύπημα κάτω από τη ζώνη. Ο διάλογος προκλήθηκε από τα δημοσιεύματα που θέλουν τους δύο παρουσιαστές να αποχωρούν από την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου και να τραβούν χωριστούς δρόμους σε άλλα κανάλια.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Καραβάτου: Επιδεινώθηκε η υγεία της – «Δεν είμαι το ίδιο καλά» (Video)

Βίκυ Καγιά: «Οι παλιοί κριτές του GNTM δεν μου έστειλαν μήνυμα» (Video)

Αthens Pride: Το φιλί του Άυγουστου Κορτώ στον σύζυγό του – «Δεν προκαλεί, δεν απειλεί»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ματίνας Παγώνη, Στάθη, Ρογκάκο, Χωρισμένοι,matinas pagoni, stathi, rogkako, chorismenoi