Η σκληρή απάντηση της Χατζηβασιλείου στον αποστολέα πακέτου: «Σου επιστρέφω ακέραιες τις απειλές σου»

ΕΛΛAΔΑ

Στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Πακέτο» παρευρέθη ο Σάββας Χουρδάκης με αρχικό του σκοπό -όπως δήλωσε- να συμφιλιωθεί με τη μητέρα του, καθώς μετά το διαζύγιό της με τον πατέρα του, οι σχέσεις τους είχαν κλονιστεί. Αντί αυτού, ο 19χρονος κράτησε μια ιδιαίτερα σκληρή στάση απέναντι στη γυναίκα που τον έφερε στη ζωή, φέρνοντας τη Βίκυ Χατζηβασιλείου σε δύσκολη θέση, φθάνοντας, μάλιστα, στο σημείο να την εκνευρίσει.

Μετά την προβολή του εν λόγω επεισοδίου, ο αποστολέας του πακέτου δέχθηκε

πλήθος αρνητικών σχολίων από τους ανθρώπους που παρακολούθησαν την εκπομπή, με αποτέλεσμα εκείνος να αποδίδει την άσχημη εικόνα που βγήκε για το πρόσωπό του, σε μοντάζ της εκπομπής που -κατά τα λεγόμενά του- αλλοίωνε την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του. Μάλιστα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, o 19χρονος ζήτησε από την παρουσιάστρια της εκπομπής, Βίκυ Χατζηβασιλείου να του ζητήσει δημοσίως συγγνώμη, προειδοποιώντας την ότι σε αντίθετη περίπτωση θα προσφύγει στο ΕΣΡ.

Η οικοδέσποινα της εκπομπής επέλεξε να απαντήσει μέσω μιας ανάρτησής της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δηλώνοντας την δυσαρέσκεια και την απογοήτευσή της για τα λόγια και τη στάση του 19χρονου, ενώ τόνισε ότι αυτά που όντως «κρύφτηκαν» από το μοντάζ αφορούσαν χυδαιότητες περί ομοφυλικών περιπτύξεων.

Πάμε ΠακέτοΒίκυ ΧατζηβασιλείουΣάββας Χουρδάκηςλεκτική επίθεσηαπειλήαπάντησηανάρτησηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα