Η Σασλόγλου διαψεύδει τον Alpha: «Από τον σταθμό δεν παραιτήθηκα, απολύθηκα»

MEDIA

Κεραυνός εν αιθρία έπεσε λίγο πριν την έναρξη της καινούργια τηλεοπτικής σεζόν και μάλιστα σε μία πολύ καίρια θέση, αυτή της διεύθυνσης προγράμματος.

Τα ερωτηματικά πληθαίνουν επειδή η ανακοίνωση του ALPHA αναφέρεται σε παραίτηση, ενώ όμως η.... άμεσα ενδιαφερόμενη λέει ότι δεν παραιτήθηκε, αλλά απολύθηκε.

Συγκεκριμένα πριν από λίγο ο ALPHA με ανακοίνωσή υποστήριξε τα εξής:

«Η κυρία Ιζαμπέλα Σασλόγλου

υπέβαλε σήμερα την παραίτησή της από τη θέση της Διευθύντριας Προγράμματος, για προσωπικούς λόγους. Ο Alpha την ευχαριστεί για τη μέχρι τώρα συνεργασία και της εύχεται καλή επιτυχία στην επαγγελματική της πορεία».

Ωστόσο σύμφωνα με το Newsit που όπως υποστηρίζει επικοινώνησε με με την ίδια, η Ιζαμπέλα Σασλόγου δήλωσε ότι δεν παραιτήθηκε, αλλά απολύθηκε. "Έχω συμβόλαιο μέχρι τον ερχόμενο Μάιο αλλά σήμερα το πρωί ο γενικός διευθυντής Βασίλης Παπαδρόσος με ενημέρωσε για τη λήξη της συνεργασίας. Εννοείται πως δεν θα ήταν επαγγελματικό να παραιτηθώ λίγο πριν την έναρξη της σεζόν» είπε χαρακτηριστικά.

Το τι θα γίνει στην ηγετική πυραμίδα του σταθμού θα φανεί τις επόμενες ημέρες αλλά εκτός από τα ερωτηματικά για την… περίεργη ανακοίνωση

Εύλογα αναρωτιέται κάποιος για ποιον λόγο πραγματοποιήθηκε αυτή η αλλαγή στη διοίκηση του σταθμού όταν μάλιστα ο ALPHA την προηγούμενη σεζόν σημείωσε πολύ καλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης, κάτι που «χρεώνεται» μεταξύ άλλων και η διευθύντρια προγράμματος.

Ιζαμπέλα ΣασλόγλουπαραίτησηαπόλυσηAlphaHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα