Η πολιτική διαφήμιση πάει streaming

Στον ανεξάντλητο χώρο της τηλεόρασης σε καμία περίπτωση δεν έχει εφαρμογή ο στίχος «όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν».

Ίσως στην ελληνική να ισχύει. Διότι στο εξωτερικό γίνεται της κακομοίρας από εξελίξεις. Είναι ένας δυναμικός αναπτυξιακός κλάδος. Το διαπιστώνετε άλλωστε με κάθε ευκαιρία.

Είχαμε γράψει από τούτη εδώ τη σελίδα ότι η ανάπτυξη των υπηρεσιών παροχής περιεχομένου διαρκούς ροής, οι υπηρεσίες streaming δηλαδή, γνωστές και OTT (Over The Top), αλλάζουν ήδη τον τρόπο που βλέπουμε τηλεόραση. Για την ακρίβεια αλλάζουν πολλά και όχι μόνον τη θέαση τηλεοπτικών παραγωγών.

Το

ψηφιακό Ελντοράντο ανακάλυψαν εταιρείας της αγοράς επικοινωνίας και τα πολιτικά κόμματα. Αυτά στις ΗΠΑ, για να συνεννοηθούμε. Δώστε βάση. Αυτή τη στιγμή στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν διεισδύσει οι πλατφόρμες streaming Netflix, Hulu, Peacock, YouTube, HBOmax, Vimeo, AppleTV, Amazon Prime Video, Muvi, Dacast, Pivoshare, για να αναφέρουμε ενδεικτικά ορισμένες.

Τί γίνεται τώρα. Παραδοσιακά η εβδομάδα που ακολουθεί την περίφημη Labor Day, η οποία εορτάζεται κάθε 5η Σεπτεμβρίου -σαν τη δική μας Εργατική Πρωτομαγιά– σηματοδοτεί την έναρξη της προεκλογικής περιόδου των ενδιάμεσων εκλογών στην Αμερική. Και ταυτόχρονα αρχίζουν οι επικοινωνιακές εκστρατείες κομμάτων. Που σημαίνει καταιγισμός πολιτικών σποτ στην τηλεόραση.

Με τη διαφορά ότι φέτος εκείνοι που είχαν «καταργήσει» την γραμμική τηλεόραση στο σπίτι τους και είχαν απαλλαγεί από τις διαφημίσεις, δεν γλιτώνουν από τη διαφημιστική καταιγίδα που έχει ξεσπάσει.

Διαβάστε επίσης;

Επιστροφή στο μέλλον επιχειρεί το Netflix με τις διαφημίσεις – Προβληματισμός για τη διαφάνεια

Στον Διονύση Παναγιωτάκη το περιφερειακό Channel 9 – Συστεγαζόταν με το Action24

Δούκισσα Νομικού: Μυστήριο με την απουσία της από το «Πρωινό» – Αποχωρεί από την εκπομπή;

Keywords
Τυχαία Θέματα
Η πολιτική διαφήμιση πάει streaming,