Η οργισμένη απάντηση του Πέτρου Κωστόπολου για τη στάθμευσή του σε θέση ΑΜΕΑ

MEDIA

Την οργισμένη απάντησή του έδωσε ο Πέτρος Κωστόπουλος για τις φήμες που τον θέλουν να πάρκαρε τη μηχανή του σε θέση για ΑΜΕΑ και εγκύους, έξω από γνωστό σουπερμάρκετ.

Λίγο αργότερα, μάλιστα, επανήλθε με νέα ανάρτηση, αναδημοσιεύοντας απόσπασμα από κείμενο περιοδικού για το συμβάν το οποίο υποστηρίζει τον Πέτρο Κωστόπουλο, βασιζόμενο σε νέα μαρτυρία πολίτη σύμφωνα με την οποία ο πρώην εκδότης δεν πάρκαρε, αλλά «έμεινε» η μηχανή του λόγω βλάβης στο σημείο.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη είχε προκληθεί σάλος από κατηγορίες που ήθελαν τον Πέτρο Κωστόπουλο να σταθμεύει τη μηχανή του σε θέση που προορίζεται για ΑΜΕΑ και έγκυες γυναίκες.

«Η μηχανή αυτή παρκαρισμένη σε χώρο για ηλικιωμένους και εγκυμονούσες ανήκει στον γνωστό μπουρτζοβλαχο #ΠετροςΚωστοπουλος . Έτυχε να τον πετύχω καθώς πήγαινε να την πάρει του λέω “Δεν σε χάλασε η φώτο που σε πήρα”και μου λέει το θρυλικό “Σε γράφω στ’αρχ@@ μου”» είχε γράψει χαρακτηριστικά αυτόπτης μάρτυρας που είδε το περιστατικό και φωτογράφισε τη μηχανή του Πέτρου Κωστόπουλου στη συγκεκριμένη θέση.

Το θέμα πήρε γρήγορα διαστάσεις με αμέτρητους χρήστες του διαδικτύου να εκφράζουν την οργή και τη δυσαρέσκειά τους για το περιστατικό.

Πέτρος ΚωστόπουλοςπάρκινγκθέσηΑμΕΑέγκυεςκατηγορίεςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα