Η ομιλία του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ (Live)

Πολιτική

Την καθιερωμένη ομιλία του στους παραγωγικούς φορείς, στο πλαίσιο της ΔΕΘ, πραγματοποιεί αυτή την ώρα στο Βελλίδειο της Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να αναφερθεί στο πρόγραμμα του κόμματός του, στην περίπτωση που αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, με έμφαση όχι μόνο στην οικονομία, αλλά και στην αλλαγή της καθημερινότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρχηγός της
αξιωματικής αντιπολίτευσης όχι μόνο θα φέρει και πάλι στο προσκήνιο τη δέσμευσή του για μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30%, αλλά θα επισημάνει ότι η καταβολή του θα πηγαίνει στους δήμους, με στόχο η Τοπική Αυτοδιοίκηση να αποκτήσει πραγματική θεσμική και οικονομική ανεξαρτησία. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Μητσοτάκης θα ανακοινώσει την πλήρη κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος για όλους τους ελεύθερους επαγγελματίας, γεγονός που, σε συμπόρευση με τη μείωση των εισφορών, θα αυξήσει τις αποδοχές τους κατά τουλάχιστον 20%. Επίσης, θα ανακοινώσει την κατάργηση των capital controls, ώστε να επιστρέψουν οι καταθέσεις των Ελλήνων στη χώρα.ΝΔΜητσοτάκηςΒελλίδειοΔΕΘHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα