Η ομάδα «Διάσημων» του «Survivor» έτοιμη προς αναχώρηση

Σε περίπου 12 ώρες οι «Διάσημοι» του «Survivor» θα βρίσκονται στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος ώστε, ύστερα από πολύωρη πτήση, να καταλήξουν κι εκείνοι σε απομονωμένη παραλία της Δομινικανής Δημοκρατίας που χρησιμοποιεί η Acun Medya ώστε να αρχίσουν τα γυρίσματα του ριάλιτι επιβίωσης.

Το πρώτο επεισόδιο αναμένεται να βγει στον αέρα στις 27 Δεκεμβρίου σύμφωνα με τους μέχρι τώρα σχεδιασμούς του Σκάι που έχουν γίνει γνωστοί.

Παρά τις προσπάθειες

να διαφυλαχτούν ως «επτασφράγιστο μυστικό» τα ονόματα των «Διασήμων» εν τέλει αυτά έγιναν γνωστά.

Πρόκειται για τον τραγουδιστή Βαλάντη, τον τηλεοπτικό μάγειρα Απόστολο Ρουβά (αδελφό του Σάκη Ρουβά),τον παλαιστή Γιώργο Πηλίδη, τον ηθοποιό Θανάση  Βισκαδουράκη, τον δημοσιογράφο Λάμπρο Κωνσταντάρα, την παίκτρια ριάλιτι Βρισηίδα Ανδριώτου, την αθλήτρια κιμποξινγκ Αθηνά Ευμορφιάδη, τον ηθοποιό Γιάννη Χατζηγεωργίου, την επίσης ηθοποιό  Μιρέλλα Κουρεντή, την τραγουδίστρια Ελισάβετ Σπανού, την μοντέλα Ναυσικά Παναγιωτοκοπούλου, την Ευριδίκη Παπαδοπουλου επίσης παίκτρια ριάλιτι.

Η εταιρεία παραγωγοί έχει βγάλει φιρμάνι σε όλους τους παίκτες με όρους που πρέπει να τηρήσουν απαρεγκλίτως. Είναι οι εξής τρείς:

-Δεν μιλάτε πουθενά και δεν κάνετε δηλώσεις σε καμία κάμερα.

– Δεν αποκαλύπτετε τα πρόσωπα σας.

– Δεν ανεβάζετε τίποτα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από την στιγμή της υπογραφής και ως το τέλος του παιχνιδιού.

Και αυτούς εφάρμοσαν με… θρησκευτική ευλάβεια (και φόβο) τα μέλη της ομάδας των «μαχητών» που αναχώρησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας (20/12).

Διαβάστε επίσης:

GNTM 4: H ώρα του Μεγάλου Τελικού (Photos/Video)

Άγριες Μέλισσες: Το σχέδιο δολοφονίας του Λάμπρου μπαίνει σε εφαρμογή

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Σοκαρισμένες από τις αποκαλύψεις δηλώνουν δυο συνεργάτιδές του (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Διάσημων, Survivor,diasimon, Survivor