Η Ντόλι Πάρτον και ο σύζυγός της είναι περήφανοι για τον 50ετή γάμο τους (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Τα 50 χρόνια γάμου ετοιμάζεται να γιορτάσει το ζεύγος Ντόλι Πάρτον - Καρλ Ντιν στις 30 Μαΐου.

Η διάσημη μουσικός της κάντρι έχει πει πολλές φορές την ιστορία πώς ο σύζυγός της, Καρλ Ντιν, ορκίστηκε να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αφού συμμετείχε σε μια μουσική εκδήλωση με την παγκοσμίου φήμης γυναίκα του στις αρχές της καριέρας της.

Στις

επόμενες μέρες, θα κάνει μια εξαίρεση όμως γιατί η Ντόλι Πάρτον και ο Καρλ Ντιν θα ανανεώσουν τους όρκους τους στη χρυσή επέτειό τους.

«Ο σύζυγός μου είναι ο χειρότερος» είπε αστειευόμενη στο ABC News η Ντόλι Πάρτον, προσθέτοντας: «Είναι δύσκολο για μένα να τον πείσω να κάνει κάτι. Πρέπει να τον πείσω να πάει στον οδοντίατρο, πρέπει να τον πείσω να πάει στον γιατρό. Πρέπει να τον πείσω να πάρει νέα ρούχα. Πηγαίνω και του παίρνω και μου λέει “δεν μου αρέσει αυτό… τα πόδια μου είναι πολύ μεγάλα… δεν μου αρέσουν αυτές οι κάλτσες”. Του λέω “Λοιπόν, πάμε να αγοράσουμε κοστούμι γάμου και θέλω να ακούσω τίποτα γι’ αυτό!”. Οπότε, τον ντύσαμε και του άρεσε το κοστούμι».

Τέλος, κατέληξε: «Δεν του αρέσει να κάνει τίποτα επειδή πρέπει. Αλλά είναι σαν εμένα, είναι περήφανος που τα καταφέραμε 50 χρόνια. Είμαστε μαζί 52 χρόνια. Βγαίναμε ραντεβού για δυο χρόνια και μετά παντρευτήκαμε».

Ντόλι ΠάρτονγάμοςόρκοιανανέωσηΚαρλ ΝτινHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα