Η νέα μούσα γνωστής εταιρείας εσωρούχων, ετών 57 (photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Οι ρυτίδες είναι απλά ένα παράσημο του χρόνου. Είναι η αποτύπωση των χρόνων που ζήσαμε και των ποικίλων εμπειριών. Η ομορφιά δεν έχει ηλικία. Μπορεί να βρίσκεται σε μια 20χρονη, όπως επίσης και σε μια 60χρονη.

Αυτές είναι οι πεποιθήσεις και οι απόψεις που προφανώς εκφράζουν την εταιρεία εσωρούχων «Lonely» στη Νέα Ζηλανδία, η οποία επέλεξε για τη νέα της καμπάνια εσωρούχων,

ένα 57χρονο μοντέλο. Μάλιστα, η Mercy Βrewer έκανε δηλώσεις στο Stuff.co.nz μιλώντας για τη σημασία που έχει η επιλογή της για την εν λόγω καμπάνια, όπως επίσης και για το μήνυμα που επιχειρεί να περάσει.

«Οι αντιλήψεις για την ομορφιά έχουν αλλάξει και πάντα θα αλλάζουν. Πιστεύω ότι δεν μπορούμε να συμπεράνουμε τα στάνταρντς της. Η νέα ομορφιά πάντα θα περιμένει για να ανακαλυφθεί. Πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε μια στιγμή που η ομορφιά των γυναικών μεγαλύτερης ηλικίας αποκαλύπτεται» είπε χαρακτηριστικά το 57χρονο μοντέλο.

Η Mercy Βrewer ξεκίνησε την καριέρα της στον χώρο του μόντελινγκ στο Λονδίνο, κατά τη δεκαετία του ’80. Για την καμπάνια της εταιρείας εσωρούχων «Lonely» αφέθηκε στα έμπειρα χέρια του «μετρ» του είδους που δεν είναι άλλος από τον Harry Were.

Mercy Βrewer57χρονημοντέλοκαμπάνια εσωρούχωνlonelyΝέα ΖηλανδίαφωτογράφισηMedia Gallery: Has video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα