Η Μάντσεστερ Σιτι θα «παίξει» μπάλα στο Netflix (Video)

H Μάντσεστερ Σιτι, εκ των πρωτοπόρων του αγγλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, ανακοίνωσε ότι η νέα οπτικοακουστική παραγωγή του κορυφαίου αγγλικού ποδοσφαιρικού συλλόγου, ο κύκλος ντοκιμαντέρ «Together: Treble Winners», έξι επεισοδίων, θα μεταδοθεί αποκλειστικά από την συνδρομητική πλατφόρμα περιεχομένου διαρκούς ροής Netflix.

Τα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα από τις 2 Απριλίου και αποτελούν μια, όπως χαρακτηρίζεται, καθηλωτική καταγραφή της

ιστορικής σεζόν της ομάδων των «Πολιτών» στο φινάλε της οποίας η ομάδα κατέκτησε το «τρέμπλ», συστήνοντας παράλληλα στο ευρύ κοινό τη νέα γενιά αστέρων του πρωταγωνιστικού αγγλικού ποδοσφαιρικού συλλόγου.

Οι κάμερες αρχίζουν να «γράφουν» από τη στιγμή κατά την οποία ο Έρλινγ Χάαλαντ φθάνει στη Μάντσεστερ Σίτι και την προετοιμασία της ομάδας στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, έως τις τελευταίες εβδομάδες της σεζόν 2022-2023 στην Premier League, τον τελικό του FA Cup στο Γουέμπλεϊ και την πρώτη νίκη του συλλόγου στον τελικό του Champions League στην Κωσταντινούπολη.

Το «Together: Treble Winners» καταγράφει την- σύμφωνα με τον σύλλογο και την συνδρομητική πλατφόρμα- απίστευτη σεζόν της ομάδας από την αρχή μέχρι το τέλος, «προσφέροντας στιγμιότυπα που δεν έχουν προβληθεί μέχρι τώρα».

«Η κατάκτηση του τρεμπλ ήταν μια πραγματικά ξεχωριστή στιγμή για αυτόν τον σύλλογο και κάθε άτομο που συμμετείχε, από τους παίκτες μας, τους προπονητές μας, το προσωπικό μας, όλοι δούλεψαν τόσο σκληρά κάθε μέρα για να πετύχουμε αυτό που πετύχαμε», πρόσθεσε ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα.

«Είμαι πολύ περήφανος που συνεχίζουμε να παλεύουμε για την επιτυχία μας, για το επόμενο τρόπαιο, για το επόμενο παιχνίδι. Θα θυμόμαστε πάντα αυτή την απίστευτη εποχή και ελπίζω να το κάνουν και οι οπαδοί μας όταν παρακολουθούν  τη νέα σειρά ντοκιμνατέρ», συμπλήρωσε ο Πεπ.

Το Netflix έχει γίνει αναμφισβήτητα ο μεγαλύτερος αγοραστής αθλητικών ντοκιμαντέρ, με σειρές που ακολουθούν πρωταθλήματα, ομάδες και παίκτες στο NFL, MLB, NBA, NASCAR, Formula 1, επαγγελματικό τένις και άλλα αθλήματα.

Η Premier League, ωστόσο, δεν έχει βρεθεί στο επίκεντρο μιας ντοκιμαντέρ μέχρι τώρα (αν και ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά ντοκιμαντέρ του Netflix, πέρυς\ι, περιέγραψε τη ζωή του θρυλικού αστέρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ιδιοκτήτη της Miami F.C. Ντέιβιντ Μπέκαμ).

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2024: «Παρατράγουδα» και με την επιλογή του τραγουδιού της Ισλανδίας

Πάρτι στο Twitter για τα προβλήματα σε Facebook, Messenger, Instagram: Η «καζούρα» στον Ζάκερμπεργκ με Mr Bean και Τραβόλτα

Το «χαρτί» της τηλεθέασης μοιράστηκαν τρεις σειρές τη Δευτέρα – Πρώτη η «Γη της ελιάς»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μάντσεστερ Σιτι, Netflix Video,mantsester siti, Netflix Video