Η μάχη του Ολυμπιακού για πρόκριση στον τελικό του CEV Challenge Cup αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Advertorial

Ποικιλία σε αθλητικό και κινηματογραφικό περιεχόμενο υπάρχει και αυτή την εβδομάδα στο πρόγραμμα της COSMOTE TV.

Στο αθλητικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας, ξεχωρίζουν οι καθημερινές, ζωντανές μεταδόσεις από το ΝΒΑ, στο COSMOTE SPORT 4HD. Την Παρασκευή 23/3, στις 02.00, οι Πέλικανς υποδέχονται τους Λέικερς, ενώ η Κυριακή 25/3, ξεκινά με τον αγώνα Σίξερς-Γουλβς (00.00) και συνεχίζεται

με τον αγώνα Νετς-Καβς (20.00). Τα βλέμματα ωστόσο, συγκεντρώνει την ίδια ημέρα η αναμέτρηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο και των Μπακς με τους Σπερς (22.30). Επίσης, στο κανάλι είναι καθημερινά διαθέσιμα παιχνίδια από το NCAA Basketball March Madness.

Από την Ευρώπη, οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν τα παιχνίδια ΑΕΚ-Λαύριο για την 20η αγωνιστική της δικής μας Stoiximan.gr Basket League (Σάββατο 24/3, 17.00, COSMOTE SPORT 4HD), Αναντολού Εφές – Τόφας από την TBF Basketball Super League (Δευτέρα 26/3, 19.00, COSMOTE SPORT 7HD), αλλά και Ρεάλ Μαδρίτης- Βαλένθια (Κυριακή 25/3, 19.30, COSMOTE SPORT 7HD) από την ACB Liga Endesa.

Οι φαν του μηχανοκίνητου αθλητισμού, δεν χάνουν την έναρξη του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula1, με το Μelbourne Grand Prix Circuit. Την Παρασκευή 23/3, στις 02.50 διεξάγονται οι ελεύθερες δοκιμές στο Rolex Australian Grand Prix (02.50 & 06.50), ενώ το Σάββατο 24/3, οι πρώτες κατατακτήριες (07.50). Ο αγώνας, διεξάγεται την Κυριακή 25/3, στις 07.45 (COSMOTE SPORT 5HD). Στο NASCAR, ξεχωρίζει την Κυριακή 25/3, το Martinsville STP 500 της Virginia (21.00, COSMOTE SPORT 5HD).

Highlight στις μεταδόσεις του βόλει, είναι ο 2ος ημιτελικός του CEV Challenge Cup της ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού απέναντι στη ρωσική Γκαζπρόμ Σουργκούτ (Τετάρτη 21/3, 19.00, COSMOTE SPORT 7HD). Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν στον πρώτο ημιτελικό και ευελπιστούν το ίδιο για αυτή την αναμέτρηση.

Στο τένις, διεξάγεται το δεύτερο στη σειρά ATP Masters 1000, μετά το Indian Wells, που δεν είναι άλλο από το Miami Open Presented by Itau. Οι φαν, θα έχουν στη διάθεσή τους καθημερινά από την Τετάρτη 21/3, ζωντανά και αποκλειστικά στο COSMOTE SPORT 6HD, όλη την αγωνιστική δράση στα courts.

Στα κινηματογραφικά κανάλια της COSMOTE TV, ξεχωρίζουν και αυτή την εβδομάδα, ταινίες και σειρές σε Α’ τηλεοπτική προβολή.

Στο κανάλι των σειρών, COSMOTE CINEMA 4HD, ξεχωρίζει η 3η σεζόν της δραματικής σειράς Billions με τους Πολ Τζιαμάτι και Ντέμιαν Λιούις, οι οποίοι επιστρέφουν αντίστοιχα στους ρόλους του αμείλικτου εισαγγελέα των ΗΠΑ, Τσακ Ρόουντς και του αδίστακτου δισεκατομμυριούχου Μπόμπι «Axe» Άξελροντ. Στον 3ο κύκλο της σειράς, οι δύο άνδρες παλεύουν για την επιβίωσή τους απέναντι στους νέους εχθρούς, οργανώνοντας παράλληλα ο ένας την εξόντωση του άλλου. Η νέα σεζόν έρχεται σε Α’ τηλεοπτική προβολή στο κανάλι, αμέσως μετά την πρεμιέρα της στην Αμερική (Δευτέρα 26/3, 23.00).

Στο COSMOTE CINEMA 1HD, οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν σε Α’ προβολή τη δραματική ταινία Soy Nero, για έναν Μεξικανό, που επιστρέφει παράνομα στις ΗΠΑ και κατατάσσεται στον αμερικανικό στρατό για να αποκτήσει την αμερικανική υπηκοότητα (Πέμπτη 22/3, 21.00, ζώνη Red Carpet Premieres). Στο κανάλι, ξεχωρίζουν ακόμα σε Α’ προβολή η μουσική ταινία Ερωτευμένοι στο Εδιμβούργο (Sunshine on Leith), με επίκεντρο την προσπάθεια δύο στρατιωτών να προσαρμοστούν στην καθημερινότητα και την οικογένειά τους (Τετάρτη 21/3, 21.00), αλλά και η αστυνομική περιπέτεια Criminal με τους Ράιαν Ρέινολντς και Κέβιν Κόστνερ (Κυριακή 25/3, 21.00, ζώνη Blockbuster). Επίσης, οι μικροί φίλοι θα απολαύσουν σε μεταγλώττιση, την πρεμιέρα της μεγάλης επιτυχίας της Disney, Αυτοκίνητα 3 (Cars 3) (Σάββατο 24/3, 21.00, ζώνη Family), ενώ οι φαν της δράσης την ταινία Το Σινικό Τείχος (The Great Wall) με τον Ματ Ντέιμον (Δευτέρα 26/3, 21.00).

Στο COSMOTE CINEMA 2HD, οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα των ταινιών 24 Εβδομάδες (24 Wochen) (Τετάρτη 21/3, 21.00, ζώνη Ladies First) και Knights of Badassdom, για τρεις φίλους (Peter Dinklage, Steve Zahn, Ryan Kwanten) και αφοσιωμένους Live Action Role Players, οι οποίοι πηγαίνουν στο δάσος για να αναπαραστήσουν ένα φανταστικό σενάριο από τον μυθικό Μεσαίωνα, απελευθερώνοντας ένα τρομακτικό πλάσμα (Παρασκευή 23/3, 22.00). Σε Α’ προβολή έρχονται επίσης οι ελληνικής παραγωγής μικρού μήκους ταινίες, 8η Ήπειρος και Ράγες (βραβευμένη στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας), των Γιώργου Ζώη και Ελίνας Φέσσα, αντίστοιχα (Παρασκευή 23/3, 23.40 & 00.00). Για τους συνδρομητές είναι διαθέσιμη σε Α’ Προβολή και η ταινία τρόμου Siren (Παρασκευή 23/3, 00.30), βασισμένη σε μια ιστορία της ταινίας τρόμου V/H/S η οποία προβάλεται αμέσως μετά (02.00). Ξεχωρίζει ακόμα σε Α’ προβολή η ρομαντική κομεντί Η αγάπη είναι ένα θαύμα, για τη σχέση που αναπτύσσεται απρόσμενα ανάμεσα σε δύο ξένους (Δευτέρα 26/3, 22.00).

Στο COSMOTE CINEMA 3, το κανάλι του ελληνικού κινηματογράφου, συνεχίζεται την Δευτέρα 26/3 το αφιέρωμα στον Γιώργο Πάντζα με τη δραματική ταινία του Βασίλη Γεωργιάδη, Οργή (22.00).

Ανάμεσα στις πρεμιέρες του Village Cinema HD ξεχωρίζει την Παρασκευή 23/3, στις 21.00, το βιογραφικό δράμα Δίδυμοι Θρύλοι (Legend), με τον Τομ Χάρντι στον ρόλο των δίδυμων βρετανών κακοποιών Κρέι και την Έμιλι Μπράουνιγγκ (American Gods).

Μέσα από την υπηρεσία COSMOTE CINEMA ON DEMAND, οι συνδρομητές θα έχουν στη διάθεσή τους από την Τετάρτη 21/3, την ταινία κινουμένων σχεδίων, Φερδινάνδος.

Weekly Highlights Ο Ολυμπιακός ένα βήμα πριν τον τελικόΗ ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού επικράτησε 3-0 της Γκαζπρόμ Σουργκούτ, στη Ρωσία, στον πρώτο ημιτελικό του CEV Challenge Cup. Το ίδιο θα επιχειρήσει και στον δεύτερο ημιτελικό, την Τετάρτη 21/3, στις 19.00. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά στο COSMOTE SPORT 7HD. Η εκκίνηση της Formula1 σε ζωντανή αποκλειστική μετάδοσηΟι πιο γρήγοροι οδηγοί του πλανήτη θα στηθούν στη γραμμή εκκίνησης του Μelbourne Grand Prix Circuit για την έναρξη του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula1. Ο Λιούις Χάμιλτον (Mercedes) έχει το στέμμα στο κεφάλι και θέλει να το κρατήσει εκεί. Η Ferrari από την άλλη έκανε τον πιο γρήγορο χρόνο στις δοκιμές και ελπίζει πως φέτος θα είναι η χρονιά της. Την Παρασκευή 23/3, στις 02.50 διεξάγονται οι ελεύθερες δοκιμές στο Rolex Australian Grand Prix (02.50 & 06.50), ενώ το Σάββατο 24/3, οι πρώτες κατατακτήριες (07.50). Ο αγώνας, αρχίζει την Κυριακή 25/3, στις 07.45 (COSMOTE SPORT 5HD). Οι κορυφαίοι τενίστες στα κορτ της COSMOTE TVΤο Miami Open Presented by Itau είναι το δεύτερο στη σειρά ATP Masters 1000, μετά το Indian Wells και οι φαν του τένις, θα παρακολουθούν καθημερινά όλη τη δράση από την Τετάρτη 21/3, ζωντανά και αποκλειστικά στο COSMOTE SPORT 6HD. Στα courts για τους αγώνες του κυρίως ταμπλό θα εμφανιστούν τα μεγαλύτερα ονόματα του τένις, όπως ο κάτοχος του τίτλου, Ρότζερ Φέντερερ, αλλά και οι Μαρίν Τσίλιτς, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, Ντομινίκ Τιμ, Κέβιν Άντερσον, Νόβακ Τζόκοβιτς και Χουάν Μάρτιν ντελ Πότρο. Billions – Νέος ΚύκλοςΣτη νέα σεζόν της δραματικής σειράς Billions, οι Πολ Τζιαμάτι και Ντέμιαν Λιούις επιστρέφουν αντίστοιχα στους ρόλους του αμείλικτου εισαγγελέα των ΗΠΑ, Τσακ Ρόουντς και του αδίστακτου δισεκατομμυριούχου Μπόμπι «Axe» Άξελροντ, με μοναδικό στόχο την ικανοποίηση των φιλοδοξιών τους, στον σκοτεινό κόσμο του πλούτου και της διαφθοράς. Στον 3ο κύκλο της σειράς, οι δύο άνδρες παλεύουν για την επιβίωσή τους απέναντι στους νέους εχθρούς, οργανώνοντας παράλληλα ο ένας την εξόντωση του άλλου (Δευτέρα 26/3, 23.00, COSMOTE CINEMA 4HD). BONES 12 - Τελευταίος ΚύκλοςΤο τελευταίο κεφάλαιο του «Bones» αποτελεί φόρο τιμής στην πρωτοποριακή σειρά ολοκληρώνοντας την ιστορία των Brennan, Booth και της ομάδας Jeffersonian-FBI, δίνοντας την ευκαιρία στους πιστούς λάτρεις της σειράς να αποχαιρετίσουν τους σημαντικούς αυτούς χαρακτήρες (Από Τετάρτη 21/3, 20.15, FOXlife). 24 Εβδομάδες – Α΄ Προβολή

Η Astrid είναι έξι μηνών έγκυος, όταν μαθαίνει ότι το αγέννητο παιδί της θα έχει σοβαρή αναπηρία. Αυτή και ο σύζυγός της έχουν ελάχιστο χρόνο για να λάβουν μια πολύ σημαντική απόφαση. Μια ισχυρή προσωπικότητα με μια απάντηση για όλα, η Astrid αισθάνεται χαμένη, μόνη, αδύνατη να συνεχίσει τη ζωή της. (Τετάρτη 21/3, COSMOTE CINEMA 2HD, 22.00, ζώνη Ladies First).

Siren – Α’ ΠροβολήΜια εβδομάδα πριν τη μεγάλη ημέρα του γάμου του, ο Jonah και οι φίλοι του βγαίνουν για μια ξέφρενη νύχτα στην πόλη. Η έξοδός τους ωστόσο, παίρνει άσχημη τροπή όταν η παρέα πηγαίνει σε ένα υπόγειο, κακόφημο κλαμπ και απελευθερώνει μια φαινομενικά φυλακισμένη χορεύτρια (Παρασκευή 23/3, 00.30, COSMOTE CINEMA 2HD). One Strange RockΝέα ΣειράΗ νέα σειρά του National Geographic, με παρουσιαστή τον Will Smith, “One Strange Rock” αποτελεί ένα επικό και αξέχαστο ταξίδι στον πλανήτη μας, το οποίο μεταξύ άλλων, αποκαλύπτει βασικές μηχανικές ιδιότητες που κάνουν τη Γη να λειτουργεί, χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα επιστημονικά μέσα (Κυριακή 25/3, 21.00). cosmote tvHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
ολυμπιακος, cev, cup, cosmote, cev, cup, super league, atp masters, νυχτες πρεμιερας, village cinema, national geographic, will smith, νβα, sport, ncaa, basket, league, super, acb, liga, rolex, nascar, virginia, atp, miami, δραση, cinema, ηπα, axe, νέα, nero, red, disney, cars, ματ, ryan, live, αθηνα, village, δραμα, legend, τομ, ρωσία, mercedes, ferrari, τιμ, bones, foxlife, rock, smith, video, popular, κινηση στους δρομους, ΑΕΚ, βιογραφικο, Μέγα Σινικό Τείχος, στρατος, Καλή Χρονιά, η ημέρα της γης, ολυμπιακοί αγώνες, εκλογες ηπα, ζβερεφ, βγαινουν, φεστιβαλ κινηματογραφου, super league, ρωσία, αυτοκινητα, βημα, εδιμβουργο, εξοδος, ηπα, ηπειρος, μουσικη, νβα, ονοματα, παιχνιδια, προγραμμα, ρεαλ, σινικο τειχος, ταινιες, τρομακτικο, acb, basket, cinema, fbi, ncaa, rolex, ryan, sport, village, αγαπη, αγωνες, αμερικη, αναπηρια, εβδομαδες, δασος, δευτερο, δευτερα, διδυμοι, εγκυος, ευκαιρια, υπαρχει, εκκινηση, εβδομαδα, εξι, ερχεται, ερχονται, ευρωπη, ζωη, ζωνη, ιδια, ιδιο, ημιτελικος, υπηρεσια, θαυμα, θρυλοι, κεφαλαιο, λαυριο, ματ, νυχτα, τζοκοβιτς, ομαδα, οικογενεια, παιδι, ρεαλ μαδριτης, ρολο, σαββατο, σεζον, σειρες, σεναριο, σειρα, τιμ, τοφας, τομ, υπηκοοτητα, φεντερερ, φεσσα, φεστιβαλ, αγωνας, atp, ασχημη, atp masters, super, bones, disney, ερωτευμενοι, φιλοι, κυριακη, league, liga, miami, nascar, national geographic, nero, οδηγοι, οργη, popular, rock, red, smith, ταξιδι, village cinema, virginia, will smith
Τυχαία Θέματα