Η «μάχη» των ριάλιτι

MEDIAΈντυπη Έκδοση

 

Στη «μάχη» των ριάλιτι έχουν πέσει τα κανάλια της ελληνικής τηλεόρασης, προσπαθώντας να ξεπεράσουν το ένα το άλλο στα ποσοστά της τηλεθέασης.

Ο ανταγωνισμός για την τηλεθέαση είναι αρκετά σκληρός με τον ΣΚΑΪ να κρατάει δυνατά τα πρωτεία, το τελευταίο διάστημα. Αρκετοί υποστηρίζουν ότι τα ριάλιτι «Big Brother» και  «Survivor» ήταν αρκετά για να τον φέρουν στην πρώτη θέση της τηλεθέασης και αυτός είναι πιθανότατα ο λόγος που και τα άλλα κανάλια ακολουθούν την ίδια «συνταγή» προκειμένου να αναπληρώσουν το χαμένο έδαφος.

Το ριάλιτι «Φάρμα» έγινε γνωστό μέσα

από τη συχνότητα του Mega το 2002 και τότε είχε παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Τα επεισόδια έπαιζαν καθημερινά στις 22:50. Πλέον, ο ΑΝΤ1 έχει κινήσει τις διαδικασίες για να αξιοποιήσει το συγκεκριμένο πρότζεκτ στην πιο ανανεωμένη του μορφή, όπως ακούγεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ριάλιτι θα προβάλλεται καθημερινά  στις 20:00. Μάλιστα, φήμες θέλουν τον Σάκη Τανιμανίδη να αναλαμβάνει την παρουσίαση του ριάλιτι, ενώ η πρεμιέρα του αναμένεται στα τέλη Φεβρουαρίου.

Επιπλέον, ένα νέο ριάλιτι έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του στην ελληνική τηλεόραση. Πρόκειται για το «LoveIsland», το οποίο άρχισε στο Μακεδονία TV από την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου και καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) στις 23:00. Ωστόσο είναι προβολή των επεισοδίων του βρετανικού ριάλιτι από το 2015.

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ «Survivor 4» άλλαξε ώρα προβολής και προβάλλεται πλέον κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 22:00 και κάθε Κυριακή στις 21:00. Την παρουσίαση του ριάλιτι έχει αναλάβει ο Γιώργος Λιανός. Η μετακίνηση αυτή έφερε τις «Άγριες Μέλισσες» και το «Survivor 4» αντιμέτωπα για μιάμιση ώρα.

Παράλληλα, στα «σκαριά» βρίσκεται και το ριάλιτι-διαγωνισμός μουσικής «House of Fame». Το ριάλιτι εγκλεισμού, το οποίο θα είναι σαν μια νέα εκδοχή του παλιού «Fame Story», θα  προβάλλεται Δευτέρα με Πέμπτη στην prime time ζώνη. Οι ιθύνοντες του καναλιού του Φαλήρου σκέφτονται να το προγραμματίσουν στις 18.00-20.00, λίγο πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Έχουν ακουστεί τα ονόματα της Ελένης Φουρέιρα, της Τάμτα και του Σάκη Ρουβά για την παρουσίαση του ριάλιτι. Στις θέσεις της κριτικής επιτροπής θα καθίσουν ο Φοίβος, η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Πλούταρχος.

Ο Alpha ανακοίνωσε ένα νέο ριάλιτι, που θυμίζει αρκετά το «Survivor». Πρόκειται για το «Battle of the Couples» ή αλλιώς «Η Μάχη των Zευγαριών». Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο ριάλιτι αναμένεται να πάρει τη θέση του «Bachelor», του οποίου τα επεισόδια μεταδίδονταν στις 22:00. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η βίλα του ριάλιτι βρίσκεται στο Καπανδρίτι.

Ανανεωμένο επιστρέφει το «MasterChef» για τον πέμπτο του κύκλο στο Star, καθώς πολλά είναι αυτά που θα αλλάξουν στη διαδικασία του διαγωνισμού μαγειρικής. Ο νέος κύκλος αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 18 Ιανουαρίου με τους τρεις κριτές, τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Πάνο Ιωαννίδη. Ακούγεται ότι τις πρώτες δύο εβδομάδες θα μεταδίδονται τρία επεισόδια, ενώ στη συνέχεια ο προγραμματισμός αλλάζει. Είναι πολύ πιθανό να βγαίνουν τέσσερα επεισόδια τις καθημερινές, συν το Masterclass κάθε Κυριακή απόγευμα.

ριάλιτιτηλεόρασηκανάλιατηλεθέασηIssue: 2160Issue date: 14-1-2021Has video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα