Η Λαίδη Κάμπελ «ξαναχτυπά»: Η Μέγκαν παίζει το χαρτί του ρατσισμού για να καλύψει τις βρομιές της

Αφού αποκάλυψε πως η πριγκίπισσα Άννα ήταν εκείνη που εξέφρασε τις επιφυλάξεις της για το χρώμα του Άρτσι, η λαίδη Κόλιν Κάμπελ «χτύπησε» ξανά με νέες δηλώσεις.

Στη νέα της συνέντευξη στο Today Show της αυστραλιανής τηλεόρασης κατηγόρησε τη Δούκισσα του Σάσεξ ότι «παίζει το χαρτί του ρατσισμού με στόχο να κουκουλώσει τις δικές της πομπές, καθώς είναι δραματικά κακότροπη».

Δήλωσε,

μάλιστα, πως «αν η Μέγκαν ήταν λευκή, ο Χάρι δεν την είχε παντρευτεί ποτέ».

«Η Μέγκαν έχει μετατρέψει το χρώμα σε όπλο. Όσο θα παίζει το χαρτί του ρατσισμού και θα εμφανίζεται ως θύμα, τόσο θα μπορεί να δικαιολογεί τον κακότροπο χαρακτήρα της» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν έχει όρια η φιλοδοξία της όσο θα παίζει το χαρτί του χρώματος. Ξέρει πολύ καλά ότι ο Χάρι την παντρεύτηκε για αυτόν τον λόγο. Το χρώμα της – ελαφρά σκούρο- είναι exotic για τη βρετανική αριστοκρατία. Το ξέρω πολύ καλά, γιατί και εγώ κατάγομαι από την Τζαμάικα και παντρεύτηκα μέσα στην αριστοκρατία της Σκωτίας. Το ελαφρύ μαύρισμα είναι εξωτικό και μυστηριώδες για τους Βρετανούς αριστοκράτες. Αν η Μέγκαν ήταν λευκή, δεν υπήρχε περίπτωση να την είχε παντρευτεί ο Χάρι» συνέχισε.

«Φυσικά και ο Τύπος της επιτέθηκε. Έτσι είναι τα βρετανικά ταμπλόιντς. Χτυπάνε οποιονδήποτε βρίσκεται στο προσκήνιο. Απλά, η Μέγκαν είναι γεννημένη γκρινιάρα, κλαψιάρα και drama queen» είπε η λαίδη Κάμπελ, συμπληρώνοντας: «Δεν την έχω συναντήσει και δεν θέλω να τη συναντήσω. Κάθε σοβαρή βιογράφος δεν πρέπει να συναντά το αντικείμενο της ερευνάς της, γιατί θα συνδεθεί συναισθηματικά μαζί του και θα συμπάσχει μαζί του, αντί να στέκεται και να  το κριτικάρει από απόσταση».

«Κανείς από τη βασιλική οικογένεια δεν έχει μιλήσει μαζί τους μετά τη συνέντευξη, το τηλεφώνημα του Ουίλιαμ και όσα διέρρευσαν στον Τύπο. Μπείτε λίγο στα παπούτσια της βρετανικής οικογένειας. Σιχαίνονται να βλέπουν τα άπλυτα τους να κρέμονται σε όλα τα διεθνή μίντια. Ξέρουν πια, πως ότι και αν συζητήσουν με τους Σάσεξ τηλεφωνικά, θα διαρρεύσει από τους φίλους της Μέγκαν άμεσα στα αμερικανικά μίντια. Θα πάρει πολύ καιρό να κλείσει αυτή η πληγή που άνοιξαν. Ηταν ανοησία που μίλησαν στην Όπρα»,ξεκαθάρισε  η λαίδη Κάμπελ.Η λαίδη Κόλιν Κάμπελ -που έχει γράψει 8 βιβλία για τη βασιλική οικογένεια, έγινε διάσημη στη βρετανική τηλεόραση,  όταν πρώτη μίλησε για τις διατροφικές διαταραχές της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Το 2018, επίσης, άναψε νέες φωτιές στο παλάτι όταν το στόχαστρο της Λαίδη Κόλιν Κάμπελ, πρώην συζύγου του γιου του δούκα του Άργκιλ, λόρδου ΚόλινΚάμπελ, μπήκε η βασίλισσαΕλισάβετ.

Keywords
Τυχαία Θέματα