Η Κιμ Καρντάσιαν και το… γαριδάκι στο στόμα της (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα προκειμένου να παραμείνει η «βασίλισσα του Instagram»

Είναι η αποθέωση του «τίποτα» και όμως έχει εκατομμύρια ακολούθους στο instagram. Τώρα νιώθει ότι απειλείται από την κορυφή και κάνει τα πάντα για να παραμείνει.

Η Κιμ καρντάσιαν είναι 34 ετών με ύψος 1.57. Έχει πανέμορφο πρόσωπο και ένα κορμί που δεν θα το έλεγες και τέλειο.

Είναι ζάμπλουτη και έχει εκατομμύρια φανατικούς ακολούθους σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στη ζωή της δεν κάνει τίποτε άλλο από το να… «πουλάει» την ζωή της σε μεγάλα δίκτυα και κανάλια προκειμένου και επιπλέον εισόδημα να έχει αλλά και να παραμένει πάντα στην κορυφή της επικαιρότητας. Δεν είναι λίγα τα ριάλιτι σόου που έχει γυρίσει τόσο αυτή όσο και η οικογένεια της με την κάμερα να δείχνει προσωπικές στιγμές, τσακωμούς, κόντρες και ίντριγκες της οικογένειας Καρντάσιαν.

Τώρα όμως νιώθει ότι απειλείται, από δυο ανθρώπους. Από τον πατριό της και από την ετεροθαλή αδερφή της. Ο πατριός της, άλλαξε φύλο πριν από μερικούς μήνες και ονομάστηκε Κάιτλιν με αποτέλεσμα τα φώτα της δημοσιότητας να φύγουν από την Κιμ και να πέσουν στον πρώην ολυμπιονίκη και νυν τρανστζέντερ πατριό της.

Η Κιμ αν και έγκυος στον 7ο μήνα έπεσε σε μεγάλη κατάθλιψη. Ζει και αναπνέει για να μιλούν όλοι για εκείνη.

Το δεύτερο χτύπημα ήρθε από την ετεροθαλή αδερφή της την Κάιλι Τζένερ, η οποία μετά τις απαραίτητες πλαστικές μεταμορφώθηκε σε σύμβολο του σεξ και κοντεύει να ρίξει από τον θρόνο της την Κιμ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τώρα τα φλας ανάβουν για την Κάιλι και τον πατέρα της τον/την Κάιτ και όχι για την Κιμ. Η Κιμ αποφάσισε πως δεν θα παραδώσει τόσο εύκολα το στέμμα της. Έτσι αποφάσισε και να φωτογραφηθεί γυμνή αλλά και να ανεβάσει στο istangram φωτογραφίες της καθώς τρώει αισθησιακά ένα… γαριδάκι. Στη συνέχεια γλείφει τα δάχτυλα της.

Οι ακόλουθοι της έπαθαν αμόκ από τις νέες αυτές φωτογραφίες που ανέβασε και για λίγο χρονικό διάστημα η Κιμ μπορεί να νιώθει… ασφαλής.

Kim KardashianΚιμ ΚαρντάσιανInstagramΚάιτλιν ΤζένεργαριδάκιHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα