Η Γη της Ελιάς: Συγκλονιστικό το σημερινό επεισόδιο (Video)

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς»

Το αποκλειστικό απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή Mega Καλημέρα

Η Μυρτάλη, ηττημένη και πιο μόνη από ποτέ, μάταια γυρεύει παρηγοριά στον Αλέξη, ο οποίος παίρνει το αίμα του πίσω για όλες τις προσβολές που έχει ακούσει από εκείνη.

Την ίδια ώρα, η Μαρία τον επιπλήττει για τη συμπεριφορά του απέναντι στη Μαργαρίτα και απαιτεί να της επιτρέψει να φτιάξει τη ζωή της

Ο

Κωνσταντίνος, από την άλλη, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να απαλλαγεί από το κύκλωμα, ζητά από την Ισμήνη να μετακομίσουν στην Αθήνα. Ο Μάνος και η Μαρίνα γυρνούν από τις Σπέτσες και η μικρή χαίρεται πολύ με την επιστροφή τους. Στη βάση τους επιστρέφουν επίσης, η Χάιδω με τη Μαργαρίτα και την Αθηνά.

H Βασιλική δεν πιστεύει τον Φίλιππο και του λέει ότι στο εξής θα μιλάει μόνο με τον Λυκούργο.

Παράλληλα, η Μυρτάλη ζητά συγγνώμη από τον Αλέξη για όλα και τον παρακαλάει να της δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Ο Φίλιππος ζητά από τη Μαρίνα να διώξει τη Βασιλική από το σπίτι της ώστε να επιστρέψει στο δικό τους.

O Γιώργης πηγαίνει από το σπίτι του Δημοσθένη και κάνει μια σειρά ερωτήσεων σε όλους, προσπαθώντας να βγάλει άκρη. Παρά τις ενστάσεις του τελευταίου, η Ασπασία καλεί τη Δήμητρα στην αγρύπνια του Κίμωνα.

Το αποτέλεσμα του τεστ DNA αποδεικνύει ότι ο Φίλιππος και η Ειρήνη είναι αδέλφια, και η Χάιδω καλείται να το κρατήσει μυστικό πάση θυσία. Στο μεταξύ, ο Δημοσθένης παραδέχεται στον Κωνσταντίνο ότι ο Κεφάλας σκότωσε τον Κίμωνα και αρχίζει να σχεδιάζει την εκδίκησή του.

Ο Φίλιππος μαθαίνει την αλήθεια για τη συγγένειά του με την Ειρήνη και σοκάρεται. Η Χάιδω όμως του ζητά να σεβαστεί το πένθος της οικογένειάς της και να μην κάνει καμία νύξη.

Διαβάστε επίσης:

Φορέας εκπαίδευσης και ασφάλειας επαγγελματιών των ΜΜΕ στη Θεσσαλονίκη

Lloyd Morrisett: Πέθανε ο δημιουργός του θρυλικού «Sesame Street» στα 93 του

Ο ανταγωνισμός ανεβάζει τα «γράδα» τηλεθέασης- Πρώτος και χθες ο «Σασμός»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελιάς, Συγκλονιστικό, Video,elias, sygklonistiko, Video