Η φράση του Μπαλαούρα που «άναψε φωτιές» στη Βουλή και το «καρφί» του Σκουρλέτη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όρεξη για χιούμορ είχε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων Μάκης Μπαλαούρας, ωστόσο την ίδια διάθεση δεν είχαν οι συνάδελφοι του από την αντιπολίτευση και ανέβηκαν οι τόνοι της αντιπαράθεσης.

«Δεν μας δείχνει η τηλεόραση, βγάλτε το μακιγιάζ» ήταν το σχόλιο του Μάκη Μπαλαούρα προς τους βουλευτές της αντιπολίτευσης, οι οποίοι όμως αντέδρασαν έντονα στο «καυστικό» χιούμορ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Κυρίως γιατί εξέλαβαν το σχόλιο ως υπαινιγμό, ότι δηλαδή ανεβάζουν τους τόνους μονάχα επειδή η συνεδρίαση μεταδίδεται από την «μικρή οθόνη».

«Πάρτο πίσω αυτό πρόεδρε» ζήτησε ο βουέυτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης ενώ την ίδια ώρα ο εισηγητής της ΝΔ Κώστας Σκρέκας φώναζε «απαράδεκτο, απαράδεκτο» με τον Μάκη Μπαλαούρα να παραδέχεται ότι έκανε λάθος και να ανακαλεί την φράση που «άναψε φωτιές» στην αίθουσα.

Νέα ένταση ωστόσο επικράτησε λίγο αργότερα όταν ο Πάνος Σκουρλέτης απευθύνθηκε στον «γαλάζιο» Κώστα Σκρέκα λέγοντας: «Γιατί τόσα νεύρα κ. Σκρέκα; Μήπως δεν πηγαίνει καλά ο υποψήφιος που στηρίζετε στη ΝΔ;», με τον βουλευτή της ΝΔ να απαντάει πως «μα δε ντρέπεστε, τι πράγματα είναι αυτά που λέτε;»...

ΜπαλαούραΣκουρλέτηςχιούμορκαυγάςΒουλήHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα