Η Φουρέιρα σε πάρτι μετά τα Oscars με Κριθαριώτη και κοιλιακούς...«φωτιά» (Photo | Video)

ΕΛΛAΔΑ

 

Είδαμε τη Μαριάννα Λάτση με τον γιο της, Φίλιππο, στα Oscars και είπαμε αυτές ήταν οι ελληνικές παρουσίες. Έλα όμως που η Ελένη Φουρέιρα έκανε την έκπληξη και βρέθηκε στο πάρτι του Elton John μετά τα Oscars.

Τι εμφάνιση ήταν αυτή Ελένη μου; Η δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη, δεν χρειάζεται να αναρωτιέσαι. Top,

φούστα και κοιλιακοί. Top και φούστα της Σήλιας, κοιλιακοί της Ελένης.

Η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα

    
View this post on Instagram         

@eltonjohn #oscar after party!! In @celiakritharioti

A post shared by Eleni Foureira (@foureira) on Feb 10, 2020 at 4:14am PST

 

Η Εlsa Hosk στα British Fashion Awards

    
View this post on Instagram         

@hoskelsa ⚡️⚡️ #celiakritharioti #couture #bfa #london

A post shared by Celia Kritharioti (@celiakritharioti) on Dec 11, 2019 at 3:48pm PST

Κάτι σου θυμίζει; Δίκιο έχεις. Το συγκεκριμένο σύνολο το φόρεσε το μοντέλο Elsa Hosk στα British Fashion Awards. Όχι, ότι έχει καμία σημασία. Έτσι, κουβέντα να γίνεται.

Και πάμε στο απόλυτο ζητούμενο. Τι κάνει η Ελένη Φουρέιρα κι έχει τέτοιο κορμί; Σύμφωνα με το Ladylike.gr το crossfit είναι μέσα στο καθημερινό της πρόγραμμα. Πολλές φορές κάνει ποδήλατο ή spinning.

Όπως μάλιστα έχει πει σε συνέντευξή της δεν μπορεί να μην γυμνάζεται καθώς η άσκηση της προσφέρει απίστευτη ευεξία. Ένα από τα μυστικά της είναι ότι δεν κάνει συνεχώς το ίδιο πρόγραμμα γυμναστικής για να σοκάρει το σώμα της και να βλέπει πιο γρήγορα αποτελέσματα.

«Κάνω 3 με 4 φορές την εβδομάδα στίβο. Η γυμναστική είναι απαραίτητη γιατί είμαι λαίμαργη. Τρώω αρκετά ανά περιόδους. Δεν αποφεύγω κανένα φαγητό όσο λιπαρό και αν είναι αλλά φροντίζω να κρατάω το μέτρο και έτσι καταφέρνω να διατηρούμαι στα 51 κιλά».

Η ίδια μιλώντας για τα μυστικά της σιλουέτας της αποκάλυψε ότι τρώει ό,τι της αρέσει αλλά προσέχει πάντα την ποσότητα του φαγητού. Καταναλώνει πολλά μικρά γεύματα μέσα στην ημέρα, αποφεύγει τα βαριά γεύματα το βράδυ, τρώει γρήγορο φαγητό όταν το επιθυμεί πολύ αλλά αποφεύγει τις θερμιδογόνες τηγανητές πατάτες.

ΦουρέιραΣήλια ΚριθαριώτηOscarHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα