Η Εύη Βατίδου πήγε στη λαϊκή – «Δεν ήξερα ότι έπρεπε να έχουμε και μετρητά» (Video)

Tη βόλτα της στη λαϊκή αγορά έκανε η Εύη Βατίδου, έχοντας για παρέα της την κάμερα της εκπομπής Happy Day η οποία μεταξύ άλλων, κατέγραφε και τις… απορίες της.

Η Εύη Βατίδου αγνοούσε ότι θα χρειαστεί και μετρητά στη λαϊκή αγορά, ενώ δεν γνώριζε ότι εκτός από ρούχα και λαχανικά μπορεί κάποιος να αγοράσει από εκεί ρούχα και κοσμήματα.

«Η πραγματικότητα είναι ότι έχει η λαϊκή τα καλύτερα φρούτα και στις καλύτερες τιμές» ανέφερε αρχικά, ενώ στη συνέχεια ρώτησε έναν παραγωγό αν η τιμή 5,90

που αναγράφεται στα αβοκάντο είναι για το ένα κιλό για το κάθε… κομμάτι!

«Δεν πηγαίνω στη λαϊκή, έχω συνηθίσει και πηγαίνω στο super market και ό,τι είναι μου το φέρνει η μαμά από τη λαϊκή. Εγώ δεν έχω και πολλές μαγειρικές και θέλω πιο λίγα πράγματα. Για μια οικογένεια που θέλει να γεμίσει το καλάθι του νοικοκυριού είναι προφανές ότι οι τιμές είναι καλύτερες… Το θέμα είναι ότι πρέπει να έχουμε και μετρητά… Δεν το ήξερα αυτό» είπε μεταξύ άλλων.

Πριν από κάποιες ημέρες η Εύη Βατίδου μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και ρωτήθηκε αν έχει ψωνίσει ποτέ αθλητικά είδη από τη λαϊκή αγορά. Η ίδια ωστόσο, χωρίς να κρύψει την έκπληξή της, αποκάλυψε ότι δεν γνώριζε καν ότι στη λαϊκή πωλούνται και ρούχα.

«Γιατί έχει η λαϊκή; Με πιάνεις ανενημέρωτη…» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Να τι μπορεί να μάθει ένας άνθρωπος. Εν τω μεταξύ έχω πάει στη λαϊκή -της Βουλιαγμένης βέβαια- μόνο μία φορά στη ζωή μου. Δεν το είχα παρατηρήσει αυτό. Είδες τι μαθαίνεις; Ωραία. Όχι, δεν θα ψώνιζα από τη λαϊκή»

Διαβάστε επίσης:

Τζέρεμι Ρένερ: Η πρώτη φωτογραφία του ηθοποιού μέσα από το νοσοκομείο (Photo)

Μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση κατάθεσαν ο «Ρωμαίος και η Ιουλιέτα» του Τζεφιρέλι 54 χρόνια μετά την ταινία

Γέννησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα