Η εκδίκηση των μαϊμούδων - Επιτέθηκαν σε χωριό και εξανάγκασαν τους κατοίκους να μετακομίσουν (Photo)

ΚΟΣΜΟΣ

 

Ούτε μια ούτε δυο αλλά 25 οικογένειες από ένα χωριό της Ινδίας στην περιοχή Ναρασαπουράμ, αναγκάστηκαν να μετακομίσουν και να εγκατασταθούν σε άλλα μέρη εξαιτίας της επίθεσης που δέχονταν καιρό τώρα, από κοπάδια μαϊμούδων που κατέβηκαν από τα δάση.

Το χωριό μοιάζει έρημο πλέον και οι μόνοι που κυκλοφορούν στους δρόμους και μπαινοβγαίνουν στα χαμόσπιτα είναι οι 400 μακάκοι.

Η επίθεση άρχισε πριν από κάποιες βδομάδες και σε σύντομο χρόνο η ζωή στο χωριό έγινε αφόρητη. Οι μακάκοι μέρα νύχτα κατέβαιναν από τα δέντρα, έκλεβαν τους πάγκους των μικροπωλητών,

έμπαιναν στα σπίτια - σε πολλές περιπτώσεις στην Ινδία έχουν κλέψει και μωρά από σπίτι- και έκαναν επιθέσεις στους ανθρώπους που γραντούνιζαν και δάγκωναν. Όσο για τις καλλιέργειες, οι μακάκοι κατέστρεψαν όλα τα σπαρτά και τα χωράφια ερημώθηκαν.

Πριν από χρόνια τεράστιες εκτάσεις δάσους κόπηκαν από ανθρώπους και τη θέση της ζούγκλας πήραν τα σπίτια. Τα ζώα και οι μακάκοι που καταστράφηκε το περιβάλλον τους αναγκάστηκαν να συμβιώσουν με τους ανθρώπους μέχρι πριν λίγες εβδομάδες που για άγνωστο λόγο άρχισαν να επιτίθενται στον κόσμο.

 

Ινδίαχωριόμαιμούδεςμακάκοιεπίθεση μαιμούδωνHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα