Η εκδίκηση της Σακίρα και το μήνυμα στον Πικέ (Photos/Video)

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, φαίνεται πως πιστεύει η Σακίρα, η οποία ανέβασε το νέο της τραγούδι στο You Tube, που έχει στόχο τον πρώην της και άσο των γηπέδων, Ζεράρ Πικέ και τίτλο «Out of your league». Την εκδικητική διάθεση της Σακίρα συμμερίστηκαν 63 εκατομμύρια φίλοι της, μέσα σε έναν 24ωρο, που έσπευσαν να δουν το βίντεο κλιπ, σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

‘Out of your league’: Shakira song mocking ex Gerard Piqué breaks YouTube

record https://t.co/ICqCnqAt83

— The Guardian (@guardian) January 13, 2023

Το βίντεο με τον DJ Bizarrap που σατιρίζει τη νέα σχέση του ποδοσφαιριστή έγινε το λάτιν τραγούδι με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην ιστορία του You Tube.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BZRP (@bizarrap)

Η Σακίρα και ο Πικέ, που αγωνίστηκε με τα χρώματα της Μπαρτσελόνα, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με την εθνική ομάδα της Ισπανίας, χώρισαν πέρυσι ύστερα από σχέση που διήρκεσε μία δεκαετία, στη διάρκεια της οποίας απέκτησαν δύο παιδιά. Ο 35χρονος σέντερ μπακ συνδέθηκε στη συνέχεια με την 23χρονη Κλάρα Τσία.

Με το νέο της τραγούδι η 45χρονη Σακίρα έδωσε απάντηση στο Πικέ, τραγουδώντας «αξίζω όσο δύο 22άρες» και προσθέτοντας: «Αντάλλαξες μια Ferrari για ένα Twingo/ Ένα Rolex για ένα Casio».

Η κολομβιανή σταρ της μουσικής σκηνής συνεργάστηκε για το νέο βίντεο κλιπ με τον Αργεντίνο παραγωγό, DJ Bizarrap,για να δημιουργήσει ένα κομμάτι γεμάτο μηνύματα προς τον Πικέ: «Έφυγα από το δικό σου πρωτάθλημα, γι αυτό και μπλέχτηκες με κάποιον που σου μοιάζει», τραγουδάει η Σακίρα, που παροτρύνει τον πρώην της να γυμνάσει και λίγο το μυαλό του, και όχι μόνο το σώμα του.

Shakira's latest song about her breakup with Gerard Piqué has received more than 38 million views in less than 24 hours. It's a reminder of the power of musical revenge, be it Alanis Morrissette's 'You Oughta Know' or Justin Timberlake's 'Cry Me a River' https://t.co/HV1k6YmRrF

— El País English Edition (@elpaisinenglish) January 13, 2023

Η Σακίρα αναφέρεται και στα μπλεξίματα που έχει με τις ισπανικές φορολογικές αρχές, καθώς επειδή έζησε στο διάστημα 2012-2014 στην Βαρκελώνη, ελέγχεται επειδή δεν είχε καταβάλει φόρους για τα χρόνια αυτά. «Με άφησες με γειτόνισσα την πεθερά, με τους δημοσιογράφους στην πόρτα μου κι ένα χρέος στην εφορία», τραγουδάει η Σακίρα.

Το νέο βίντεο κλιπ ανέβηκε χθες και μέχρι σήμερα το πρωί είχε κάνει 63,5 εκατομμύρια views στο YouTube, δίνοντας τροφή για πρωτοσέλιδους τίτλους σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης:

Εβελίνα Παπούλια: Δεν υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα σε εμένα και στην κόρη μου

Peaky Blinders: O «Άρθουρ Σέλμπι» της σειράς ερευνάται για ανάρμοστη συμπεριφορά

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Τα συγκινητικά λόγια του Τομ Χανκς και της Ρίτα Γουίλσον για την κόρη του Έλβις Πρίσλεϊ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σακίρα, Πικέ PhotosVideo,sakira, pike PhotosVideo