Η αυγή μιας νέας εποχής: Ο Τραμπ… προσγειώθηκε στην Ουάσιγκτον (Photos - Videos)

ΚΟΣΜΟΣ

Η αντίστροφη μέτρηση για την ορκωμοσία έχει ξεκινήσει με την μέλλουσα Πρώτη Οικογένεια των ΗΠΑ να φτάνει χθες το πρωί στην Ουάσιγκτον ώστε να παρευρεθεί στις εκδηλώσεις πριν την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του 45ου προέδρου των ΗΠΑ από τον Ντόναλντ Τραμπ.

Η άφιξη σύσσωμης της οικογένειας Τραμπ ήταν εντυπωσιακή και άκρως… προεδρική με τη σύζυγό του Μελάνια και τα παιδιά του να

τον συνοδεύουν.Η οικογένεια κατευθύνθηκε στο ξενοδοχείο Τραμπ όπου και έκανε τις πρώτες τους δηλώσεις, με τη Μελάνια να δίνει και την πρώτη της ομιλία

Πρώτος σταθμός στις εορταστικές εκδηλώσεις πριν την ανάληψη καθηκόντων του ήταν η ομιλία του Τραμπ μπροστά στο Lincoln Memorial με γνωστούς καλλιτέχνες να τραγουδούν προς τιμήν του νέου Προέδρου των ΗΠΑ. Εκεί έδωσε το παρόν ολόκληρη η οικογένεια Τραμπ, με τον Ντόναλντ να ευχαριστεί όλους όσοι πήγαν εκεί παρά το κρύο.

«Σας ευχαριστώ παρά πολύ. Ευχαριστώ για την αγάπη σας. Αυτό που πρόκειται να δουμε [στην ορκωμοσία] είναι απίθανο. Η Ουάσιγκτον έχει γεμίσει ανθρώπους, εμείς θα κάνουμε εξαιρετικά τη δουλειά μας. Ένα πράγμα θα σας πω: 18 μήνες πριν, κανείς δεν ήξερε, κάποιοι είχαν μια προαίσθηση, αλλά αρκετοί δεν έδιναν μεγάλες πιθανότητες, αλλά εμείς ξέραμε τι γινόταν», είπε ο Τραπμ απευθυνόμενος στο πλήθος

« Πρόκειται να οικοδομήσουμε τον σπουδαίο στρατό μας, θα ενδυναμώσουμε τα σύνορά μας, θα κάνουμε πράγματα για τη χώρα μας που δεν έχουν γίνει εγώ και πολλές πολλές δεκαετίες», ανέφερε σε άλλο σημείο της ομιλίας του.

Μετά τις συναυλίες στο Lincoln Memorial ακολούθησε η επίσημη δεξίωση για τους δωρητές της προεκλογικής καμπάνιας του Τραμπ, με τη Μελάνια να «κλέβει» τα βλέμματα με την εντυπωσιακή χρυσή τουαλέτα της.

Αναμένεται πως περίπου 800.000 χιλιάδες άνθρωποί θα παρακολουθήσουν την ορκωμοσία Τραμπ που θα γίνει σήμερα το πρωί τοπική ώρα.

ΗΠΑορκωμοσία ΤραμπΜελάνια ΤραμπΝτόναλντ Τραμποικογένεια ΤραμπHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα