Η αθώα(;) κίνηση της πανέμορφης παρουσιάστριας που προκάλεσε εμφράγματα στον ανδρικό πληθυσμό (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Ήταν όρθια και παρουσίαζε τα αθλητικά. Δίπλα της βρισκόταν ο συμπαρουσιαστής της. Φορούσε ένα μαύρο αέρινο φόρεμα. Κάποια στιγμή έκανε μια κίνηση που προκάλεσε εμφράγματα.

Η πανέμορφη Αλίνα Μόινε έχει ρίζες από την Αργεντινή. Είναι παρουσιάστρια των αθλητικών στην εκπομπή του Fox News. Στη δουλειά της λένε πως τα καταφέρνει μια χαρά. Η Αλίνα είναι ψηλή, είναι ξανθιά και έχει ένα πανέμορφο λεπτό και γυμνασμένο ποθητό κορμί.

Η Αλίνα βγήκε λοιπόν στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Fox

για να παρουσιάσει ένα ρεπορτάζ που έκανε για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο. Το φόρεμα της έκοβε την ανάσα. Όλο χάρη η Αλίνα ξεκίνησε να μιλάει. Ο συμπαρουσιαστής δίπλα της κοιτάζει την κάμερα και σχολιάζει.

Κάποια στιγμή και εκεί που κανείς δεν το περιμένει, ή Αλίνα πιάνει το φόρεμα της και το… σηκώνει. Αποκαλύπτει το εσώρουχο της τους γυμνασμένους γλουτούς της και την επίπεδη κοιλιά της. Όλοι τα έχασαν, εκτός από τον παρουσιαστή ο οποίος μάλλον δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί και συνέχισε να σχολιάζει.

Το βίντεο έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου αν και είναι πολλοί εκείνοι που υποστηρίζουν, πως η κίνηση της να αποκαλύψει το εσώρουχο της δεν ήταν αυθόρμητη, αλλά έγινε εσκεμμένα για να ανεβάσει τη θεαματικότητα της.

Fox Newsπαρουσιάστριαατύχημα παρουσιάστριαςφόρεμαεσώρουχοHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα