Η αριστερή μαθητεία…

ΣΤΗΛΕΣΙστορίες για αγρίους

Τώρα που το μνημόνιο νομιμοποιήθηκε δια της υπογραφής τού πλέον μαχητικού αντιμνημονιακού μετώπου, μάθαμε ξαφνικά ότι έχει και …καλές πτυχές! Για την ακρίβεια, το απεχθέστερο των μνημονίων φέρει την υπογραφή Τσίπρα, της πολύ προχωρημένης συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Επίσης, μάθαμε ότι αυτοί που ψήφισαν ΟΧΙ στο δημοψήφισμα

- παρωδία μπλόφαραν ( στα πλαίσια της φοβερής διαπραγμάτευσης). ΝΑΙ εννοούσαν αλλά για λογούς τακτικισμού (όλα τα ακούσαμε…) ψήφισαν ΟΧΙ για να εφαρμοστεί η πολιτική του ΝΑΙ των σκυλιών που αλυχτούν, των γερμανοτσολιάδων, των πουλημένων, των νενέκων, των προδοτών. Ο υπερήφανος λαός του ΟΧΙ του 62% ερμηνεύτηκε ξαφνικά από τον πρωθυπουργό ως λιγότερο περήφανος από αυτό το 40% των συνοδοιπόρων του Σόιμπλε.

Μάθαμε και άλλα απίθανα, όπως ότι ο κατ εξοχήν υπουργός – σταρ των σκληρών διαπραγματεύσεων και των παιγνίων, κύριος Βαρουφάκης είχε την ίδια θεωρία με τον Σόιμπλε και καθώς φαίνεται, βρισκόταν σε αγαστή συνεργασία μ’ αυτόν, ώστε η χώρα να βγει από την Ευρωζώνη(για το καλό της).

Επίσης, μάθαμε ότι ψηφίσαμε ένα κόμμα που πολιτεύτηκε με αμιγώς φιλοευρωπαϊκό προσανατολισμό¨ ωστόσο, ένας στους τρεις - τουλάχιστον - είχε στο πίσω (και στο μπροστά) μέρος του κεφαλιού του τη δραχμή και την έξοδο απ’ το ευρώ. Αυτό λέγεται στην ηπιότερη των εκφράσεων, υφαρπαγή ψήφου (αν όχι προδοσία).

Ακόμα μάθαμε ότι οι «καθαροί» της Αριστεράς που στα λόγια απέχουν σύμπαντα από τα αστικά μιάσματα των άλλων κομμάτων, συμπεριφέρονται ακριβώς με την ίδια ηθική – και λίγο χειρότερα! Οι λακέδες του συστήματος, τουλάχιστον, δεν δηλώνουν ότι δεν θα πάρουν τα βουλευτικά αυτοκίνητα ( και τα παίρνουν), δεν υπογράφουν σύμφωνα πίστης ότι θα παραδώσουν την βουλευτική τους έδρα σε περίπτωση διαφωνίας με το κόμμα τους (και την κρατούν), δεν βαφτίζουν την τρόικα «θεσμούς» με χυδαία υποκρισία ή το άγριο και ληστρικό μνημόνιο «επωφελή συμφωνία»…

Μάθαμε – και τι δεν μάθαμε για την Πρώτη Φορά Αριστερά με τις περήφανες διαπραγματεύσεις! – ότι κάποιοι ιδεοληπτικοί Ταλιμπάν της κυβέρνησης σχεδίαζαν έφοδο στο Νομισματοκοπείο και πραξικόπημα υπέρ της εξόδου της χώρας από την Ευρώπη και το ευρώ στα μουλωχτά (κάτι που επεδίωκε συμπτωματικά και ο σύγχρονος εχθρός του ελληνισμού, Σόιμπλε).

Σε αυτή την εξάμηνη εφιαλτική διακυβέρνηση – όπου η χώρα είναι ακυβέρνητο καρυδότσουφλο με πλήρωμα κάτι απίστευτους και άνετους τύπους σαν τον Φλαμπουράρη με τις φραπεδιές του και τις ξάπλες του – μάθαμε επώδυνα ότι κλείνουν οι τράπεζες, τα μεσαία και φτωχά στρώματα του πληθυσμού οδηγούνται στην αιφνίδια και μη διαχειρίσημη εξαθλίωση, ότι μένουν απλήρωτοι όλοι οι υπάλληλοι του ιδιωτικού τομέα (οι μεγάλοι παρίες αυτού του τόπου), ότι γίνονται ριφιφί σε όλα τα ταμεία του κράτους προκειμένου να πληρώνονται στο παραπέντε και με πανηγυρισμούς (σα να επιτυγχάνεται περιφανής νίκη) οι μισθοί και συντάξεις των δημοσίων υπαλλήλων – οι ιερές αγελάδες του σοβιετικού κρατισμού ο οποίος επιζεί στην Ελλάδα - επιβάλλονται capital controls, στήνονται ουρές, δημιουργείται μια νέα δυστυχία, την αυγή της όποιας ο κύριος Παπάς ονόμασε ως …“το ευτυχέστερο ξημέρωμα του ελληνισμού”, μ’ έναν ολοκληρωτικό σαδισμό! Η χώρα οδηγείται στην πλήρη εξαθλίωση , στην ανυποληψία, στην διεθνή απομόνωση και όλα αυτά – χώρια τα περισσότερα που παραλείπονται… – παρουσιάζονται «επικοινωνιακά» ως …μεγάλες επιτυχίες της αριστερής διακυβέρνησης!

Όλα αυτά τα μάθαμε στην διάρκεια αυτής της εξάμηνης εφιαλτικής διακυβέρνησης κατά την οποία, η χώρα χρεώθηκε απίστευτα δισεκατομμύρια προς χάριν των μαθητευόμενων μάγων της Αριστεράς. Αν αυτά τα δισεκατομμύρια είχαν δοθεί στην κοινωνία και την ανάπτυξη ή είχαν εξοικονομηθεί με άλλους παραγωγικούς τρόπους, ο κόσμος θα ήταν καλύτερος – όπως θα είναι καλύτερος αν η Αριστερά κάνει ένα διάλλειμα και αποσυρθεί από τις σκληρές διαπραγματεύσεις…

μνημόνιοΔημοψήφισμαΒαρουφάκηςΤσίπραςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα