Η απρέπεια Κασσελάκη, ο ανταρτοπόλεμος και η προφητεία Τσίπρα

Η κασσελακιάδα καλά κρατεί, αλλά μόνο καλό δεν κάνει, όπως δείχνουν μέχρι τώρα τουλάχιστον τα πράγματα στον ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως στον νέο πρόεδρο.

Αν δεν μειωθούν τα σούρτα -φέρτα στο κέντρο της Αθήνας με συναδέλφους από τα πρωινάδικα να τρέχουν ξοπίσω του, πότε για να βάλει μονάδες στο κινητό,(!) πότε γιατί πάει γυμναστήριο, πότε γιατί βγάζει selfie με περαστικούς, δεν θα βγει άκρη για να καταλάβει κανείς εάν μπορεί να σηκώσει το «μαγαζί».

Επίσης

να πούμε, ότι σε ό,τι αφορά την επίσκεψή του στο ειδικό σχολείο, είτε είχε προσκληθεί είτε πήγε απρόσκλητη η υφυπουργός Παιδείας, η αντιμετώπισή της από τον νέο πρόεδρο ήταν αγενέστατη. Και δείχνει έλλειψη πολιτικού πολιτισμού και δεν του το ΄χα.

Ας πούμε ότι ήταν ένα ατυχές περιστατικό λοιπόν.

Στο επόμενο διάστημα περιμένουμε με την πρώτη εσωκομματική μάχη επί του πεδίου και αυτή θα είναι στο συνέδριο.

Αν γίνει συνέδριο, γιατί δεν τους βλέπω να έχουν πολλή όρεξη οι συνεργάτες Κασσελακη να γίνει τον Νοέμβριο.

Ίσως πρυτανεύσει η λογική που λένε στο ανέκδοτο «παιδιά μήπως να οργανωθούμε κάπως;

Η πλευρά Κασσελάκη δεν βιάζεται, αφού μια συνεδριακή διαδικασία – που θέλει από δύο μέχρι και τρεις μήνες προετοιμασία – μπορεί να εξελιχθεί σε ανταρτοπόλεμο.

Επίσης θέλει να δει πόσα από τα νέα μέλη που γράφτηκαν στο κόμμα στις τελευταίες προεδρικές εκλογές θα ενταχθούν και σε τοπικές οργανώσεις και θα αλλάξουν υπέρ του τις ισορροπίες.

Πάντως οι άνθρωποί του δεν είναι όλοι σύμφωνοι, αφού άλλοι μιλούν για Φεβρουάριο ή Μάρτιο και άλλοι θέλουν συνέδριο μετά τις ευρωεκλογές.

Η επιλογή για γραμματέα

Ένα θέμα για τον Κασσελάκη είναι αυτό του γραμματέα. Η παραμονή της Ράνιας Σβίγκου είναι μια χαρά μεταβατική λύση, εάν βεβαίως θέλει και η ίδια να παραμείνει.

Από την άλλη μπορεί να προτιμηθεί ένας νέος γραμματέας.

Το ερώτημα είναι αν ο Κασσελάκης θέλει κάποιον περισσότερο δικό του. Άρα, εδώ έχουμε ένα σταυρόλεξο.

Η στάση της Αχτσιόγλου

Από την πλευρά της η κ. Αχτσιόγλου δεν θέλει να μπει στο κάδρο μιας σύγκρουσης, αφού προτιμά να κρατήσει αλώβητο το 44% του δεύτερου γύρου.

Βέβαια, επειδή δεν υπάρχει ασφαλής πολιτική χωρίς κόστος, η κ. Αχτσιόγλου θα χρειαστεί σύντομα να τοποθετηθεί με σαφήνεια για επιλογές του κ. Κασσελάκη.

Πως το ‘πε ο Τσίπρας στους δημοσιογράφους; «Είναι βέβαιο ότι δεν θα πλήξετε με το ΣΥΡΙΖΑ».

Προφήτης είναι, ή ήξερε κάτι;

Διαβάστε επίσης:

Οι κλειδαριές της Κουμουνδούρου, οι φόβοι της ηττημένης πλευράς στον ΣΥΡΙΖΑ για τον … Πολάκη και τα φίλια πυρά στον Ανδρουλάκη

Τα δύσκολα για τον Κασσελάκη τώρα αρχίζουν – οι δεύτερες σκέψεις για το συνέδριο και οι… «Κυναίγειροι» της Κουμουνδούρου

Τα γυμνάσια του Μητσοτάκη στον… Κικίλια και η συμμαχία που έκρινε πολλά για την επικράτηση Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κασσελάκη, Τσίπρα,kasselaki, tsipra