Η απώλεια που συγκλόνισε την Αθηνά Ωνάση (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να ζήσει δίπλα στο σύζυγο της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η Αθηνά Ωνάση είχε πρόσφατα μια απώλεια που τη συγκλόνισε.

Μια από τις μεγάλες αγάπες της εγγονής του Αριστοτέλη Ωνάση είναι τα άλογα και η ιππασία. Η Αθηνά λατρεύει τα τετράποδα και ασχολείται συνέχεια μαζί τους. Η Αθηνά όμως, καθώς επέστρεφε από Γαλλία είχε ένα τροχαίο. Στο

τροχαίο αυτό έχασε ένα από τα αγαπημένα της άλογα.

Ο σύζυγος της Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, έγραψε στο instagram τι ακριβώς συνέβη:

«Χθες είχαμε ένα σοβαρό ατύχημα με το φορτηγό, όταν επιστρέφαμε από τη Γαλλία με τα άλογα. Δυστυχώς χάσαμε ένα μεγάλο άλογο που ήταν μέρος της οικογένειάς μας, ένας αληθινός φίλος. Το συγκεκριμένο άλογο είχε δώσει τόση χαρά σε όλους και ιδιαίτερα στην κόρη μου, που το αγαπούσε πάρα πολύ. Είχε κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις σε αγώνες και κέρδισε την 5η θέση στο Grand Prix.Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και την υποστήριξη σας, αλλά και για τα μηνύματα αγάπης. Εγώ θέλω να πω ένα αντίο σε έναν καλό φίλο και ελπίζω η κόρη μου να συνεχίσει την ιππασία και μετά από αυτό. Δόξα τω Θεό που οι υπόλοιποι βγήκαμε αλώβητοι από αυτό το ατύχημα»

Αθηνά Ωνάσηάλογοαπώλεια ΩνάσηιππασίαΝτόντασύζυγος ΩνάσηκληρονόμοςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα