Η αποκάλυψη του Τζο Μπάιντεν που άφησε τους πάντες «άφωνους» (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Ο πρώην Αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζο Μπάιντεν, ανέκαθεν απέφευγε τα φώτα της δημοσιότητας και λίγες ήταν οι φορές που έδωσε πληροφορίες για την προσωπική του ζωή στους δημοσιογράφους.

Η τελευταία φορά τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα στην οικογένεια Μπαίντεν ήταν τον Μάιο του 2015 όταν πέθανε ο γιος του Αντιπροέδρου των ΗΠΑ. Τότε, ο Μπο Μπάιντεν έφυγε νικημένος από την επάρατη νόσο στην ηλικία των 46 ετών.

Όλοι είχαν σταθεί δίπλα στην οικογένεια των Μπάιντεν και ιδίως στην χήρα

του Μπο, Χάϊλι. Η Χαίλι ακόμα και μετά τον θάνατο του συζύγου της παρέμενε κοντά στην οικογένεια του συζύγου της.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν φήμες πως η Χάιλι, φέρεται να έχει σχέση με τον αδερφό του νεκρού συζύγου της, Χάντερ Μπάιντεν.

Τις φήμες αυτές επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή του ο Τζό Μπαίντεν αφήνοντάς τους πάντες «άφωνους».

«Είμαστε τυχεροί που ο Χάντερ και η Χάιλι έχουν βρει ο ένας τον άλλων και χτίζουν μαζί τις ζωές τους ύστερα μετά από τόση θλίψη. Έχουν την πλήρη στήριξή μας και είμαστε χαρούμενοι γι΄ αυτούς» είπαν μέσω ανακοίνωση τους ο Τζο και η Τζιλ Μπαίντεν.

Όπως έγινε γνωστό, αμέσως μετά την ανακοίνωση, ο Χάντερ Μπάιντερ χώρισε από την σύζυγό του τον Οκτώβριο του 2015, ενώ είναι άγνωστο πότε ξεκίνησε να υπάρχει ρομαντική σχέση με την Χάιλι.

Πλέον, το νέο ζευγάρι διαθέτει 5 παιδιά: τις 3 κόρες του Χάντερ και της πρώη συζύγου του και τον γιο και την κόρη της Χαίλι και του Μπο.

ΗΠΑΤζο ΜπάιντενΧαίλι ΜπαίντενΧάντερ ΜπαίντενανακοίνωσηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα